| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
вот и слабость импотентная во всех смыслах проявилась)).... ну ну работай дальше... пусть окружающие улыбаются
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Зеленский не борется с олигархами, а просто использует их в своих интересах. ТСН, УНІАН (Коломойский) и «Сегодня» (Ахметов) не упомянули о Зеленском в контексте расследования «досье Пандоры» и фильма «Офшор 95» или вообще не написали об этом. Это яркая демонстрация что «деолигархизацией» - фикция, и медиамашина олигархов работает на отбеливание Президента — фигуранта международного офшорного скандала.
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Про Порошенко
Про Зеленкина
У Великій Британії, Пакистані та Австралії будуть розслідувати діяльність людей, які є причетними до фінансових махінацій, які оприлюднили у звітах Pandora Papers. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.
ЗЫ Это плюс к чехам
Кароче, ваш Галабародько обосрался и надел на шляпу всех смотрящих телевизор , с чем вас убогих и поздравляю . Бугага![]()
Молодец Зеленский.
Компания - что надо.
Не стыдно, по крайней мере.
Даже Элтон Джон и Ринго Стар присутствуют.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...Pandora_Papers
Ну что бы не отвлекались овцы на Элтона Джона ))
![]()
Немного о маладце ))
.
Адже опубліковане вчора розслідування є не просто журналістським матеріалом. Показано реальні фінансові документи, з реальними назвами компаній, іменами фізичних осіб, номерами рахунків, датами та сумами банківських переказів. Все це дає змогу перейти з площини журналістських розслідувань в площину розслідувань уповноважених на це органів, з усіма наданими їм законом правами та ресурсами:
– розслідування в Україні в межах статей 209 (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом), 209-1 (Умисне порушення вимог законодавства про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом…), 212 (Ухилення від сплати податків, зборів), 212-1 (Ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування), 218-1 (Доведення банку до неплатоспроможності), 220-2 (Фальсифікація фінансових документів та звітності фінансової організації, приховування неплатоспроможності фінансової установи або підстав для відкликання (анулювання) ліцензії фінансової установи), 222 (Шахрайство з фінансовими ресурсами) та Розділу VI (Співучасть у кримінальному правопорушенні) Кримінального кодексу України.
Чималенький список, погодьтесь. Відповідно до норм частини 4 статті 216 Кримінального процесуального кодексу України, здійснювати таке розслідування може Державне бюро розслідувань, а за певних умов ще й Національне антикорупційне бюро.
(С)
![]()
у кого ще не відкривається fb?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks