| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Как ты о жене, однако!
Я б на месте твоей жены твой хер сковородкой расплющила за такие высеры в её адрес.
А веообще смешно, конечно: навозный ху.ловский червь (и не только он) ВРЁТ в мой адрес, я требую ДОКАЗАТЕЛЬСТВ этого вранья, он в ответ кроет меня матом, а виновата Я.Л - логика. Точнее, её полное отсутствие.
Именно это я и делаю: отвечаю вашему быдло-стаду на ВАШЕМ языке. Какие претензии?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Итить-колотить, Дура-дурой, у тебя хоть вообще муж то был или ребенка ветром надуло))))))))))
А по поводу врать, так тебе все скажут за твой пистёж по поводу переезда в галицию, ежели вован победить!
И матом я тебя еще не крыл, сучка драная!
Если что, "сука" - это литературное выражение!
а Сеня за сколько брался построить в грн?))
Наступного року має бути "велике будівництво кордонів"
Очільник правоохоронного відомства наголосив, що для повного облаштування кордонів необхідно 17 мільярдів гривень. МВС звернулося до уряду з вимогою закласти ці цифри у бюджет 2022.
Клоун еще даже НЕ НАЧАЛ строить те кордоны. Как не начал сажать деревья, не начал строить университет и стадионы... как не начал НИЧЕГО из обещанного. Но быдло-стадо уже РАДУЕТСЯ РЕЗУЛЬТАТУ.![]()
Одно могу точно сказать: у ТЕБЯ муж и был, и есть, и будет.
Да я как-то клала с прибором на ваше быдло-стадо. Врать и срать - это всё, что вы в этой жизни делаете. Причём, с самого рождения. Ни один из вас НЕ ДОКАЗАЛ, что я хоть раз ОБЕЩАЛА переехать куда-либо. Так что воняйте дальше.А по поводу врать, так тебе все скажут за твой пистёж по поводу переезда в галицию, ежели вован победить!
Аааа, т.е. теперь форум звёздочками скрывает КОМПЛИМЕНТЫ?? Итить покращення!И матом я тебя еще не крыл, сучка драная!
Надеюсь, твоя жена каждый раз испытывает оргазм, когда ты её так называешь.Если что, "сука" - это литературное выражение!
Віктор Бобиренко
4 ч. ·
А що там у Трускавці?
А Слуги у Трускавці онлайн оцінюють роботу Верховної ради.
Тобто дали їм анкетку і вони її заповнюють в електронному вигляді.
Не знаю, чи нам щось покажуть, чи ні? А головне, як підрихтують результати?
Але очікувано, що буде щось типу: «Хто молодець? Я молодець».
А «хто не молодець? Разумков не молодець». І це дасть підставу Слугам для розгону своїм піплам версії, чому його знімають.
Бо не тому ж, що чувак не вміє на підтанцьовці у президента. А хоче сам сольну партію, хоч і другого плану.
А вийде: тому що ось, оцінили люди роботу Ради. І виявилося, що якби не Разумков – більше б добрих законів прийняли для країни. Для людей. Бо ми ж хто? Ми Слуги.
Потім ще депутатм дадуть оцінити міністрів.
Депутати оцінять роботу уряду й діяльності кожного з міністрів. Оцінка відбуватиметься онлайн через інтерактивну програму, тобто сьогодні кожен нардеп матиме можливість отримати анкету і в цій анкеті оцінити роботу міністрів.
І я вже вангую:
Погано оцінять роботу Романа Лещенка (міністр агрополітики) і Романа Абрамовського (міністр захисту довкілля).
І потім їм сплетуть лапті. Ну це ж розумні люди розуміють, що Зеленський укріплює команду і викидає нелояльних. Чи тих, хто стояв біля нелояльних.
А піплу треба подати логічну версію: от, бач, їх депутати погано оцінили, тому їх на вихід і попросили. Там правда половина депутатів два на два погано вміє. Не те що оцінити довкілля. Бо довкілля – це ж лише шашлички? Ей, хто на разлівє?
Але піпл має вірити у їх мудрість.
А завтра обіцяють Шмигаля.
А Шмигаль везе подаруночок Слугам - мажоритарникам.
Обіцянку закласти на наступний рік кожному (своєму) мажоритарнику по 35 мільйонів на рік субвенції соце-коном-розвитку (цього року лише по 30-ть).
Щоб робили на округах добрі справи, ставили лавочки і площадки. За наші з вами гроші. А піплу будуть розказувати, що за свої. А піпл цілуватиме руки і голосуватиме за Слуг. З пійлом все просто.
Ну і підрядники Слугам за це ще і пєчєньку даватимуть.
Вобщем, уік-енд у Слуг в Трускавці буде прекрасний і позитивний.
А увечері будуть танці і маскарад.
Пропоную такі костюми, які відображають характер більшості Слуг. Ось, наприклад: Арахамія і хтось із дєпутаток служанок.
Хто?
Кстати, разумно. Кто ж в свой курятник чужака пустит с любой стороны ? )))
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks