Последнюю надежду ху.йловцев, Разумкова схрумкали и не подавились. Тот у них и истерика.... А ведь все просто. Я давно это пишу. Комса банкроты....
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Последнюю надежду ху.йловцев, Разумкова схрумкали и не подавились. Тот у них и истерика.... А ведь все просто. Я давно это пишу. Комса банкроты....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Мыколо нету у меня оппонентов. Есть обанкротившаяся комса которая не знает что делать в новых условиях и поэтому в истерике. Самое прикольно то, что некоторые с этой комсы успели наворовать милиарды, но так же не знаю что делать в новых условиях...![]()
вот если в течении пары недель будет исключение из фракции / партбилет на стол/ лишение депутатства, а затем и "запрет" СМИ на него - тогда да, схрумкали.
Но думаю закончится просто исключением из фракции, а тут уже есть варианты за два года до старта президентской компании, да и в выборов в ВР тоже...кто то же должен приютить электорат агонизирующего "Голоса" - выбора особо то нет, а образованный интилигентный Разумков, побивший горшки с Зеленским - прекрасная замена Вакарчуку.
так что все сходится - и от Зеленского не убудет и к Петру Алексеевичу не прибавиться ,а может и отберет что то![]()
Звісно немає і не буде, ти ж нічого не пропонує, окрім розборок, які поступово переростають і сичання.
Ну звідки в тебе візьмуться ті нові умови, ти ж їх не створюєш? Їх створюють інші, твої опоненти. А далі знову по колу, все гірше і гірше, бо втрачається час для необхідних подальших дій.
Піде, але те, що ти якби тут розказуєш, бо твоє, залишається твоїм, твоя якби боротьба типу з тінню, бо за цією якби боротьбою пустота. Ні з ким і ні з чим ти не можеш розібратися, бо немає з чим розбиратися. З твоєю уявною боротьбою ніхто не буде розбиратися, твою боротьбу просто зневажають, бо вона направлена у віртуальну пустоту.
"Нікагда такого нє било - і вот апять"..))
Anna Babinets
"За кілька годин до показу фільму "Офшор 95" директор МАЛА ОПЕРА Олексій Прасол подзвонив нам і сказав,
що показу не буде - "ми не будемо показувати фільм про президента" (фільм про офшори Зеленського).
Згодом Олексій написав, що у них немає світла і взагалі ремонт.
Я приїхала, переконалися, що світло є, а ремонту немає.
Однак постери з нашим фільмом з приміщення познімали, працівникам сказали, що короткий день - опера закривається о 17.00.
Олексій сказав мені телефоном, що нічого не знає про наш фільм і кинув слухавку.
Угода у нас укладена, локація оплачена.
До прем'єри - 5 годин, у нас зареєстровано майже 250 людей. Допоможіть, будь ласка, знайти нову локацію для показу!!!
Все має відбутися сьогодні о 19.00. Пишіть або дзвоніть мені чи у повідомлення.."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Под любую икорку лучче водовку, а не вино)
Это каждый знает)
как опускали и продолжают опускать Украину..
все по сценарию
https://www.youtube.com/watch?v=nkN8K-iX1s4
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ну хоть икорки откушают
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks