Турчинов.
Попри спроби чинної влади зам’яти питання спецоперації із затримання членів російської приватної компанії “Вагенра”, зробити це не вдасться – надто багато людей було до неї залучено, в тому числі за межами України.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Турчинов.
Попри спроби чинної влади зам’яти питання спецоперації із затримання членів російської приватної компанії “Вагенра”, зробити це не вдасться – надто багато людей було до неї залучено, в тому числі за межами України.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
У 2023 році мають відбутися парламентські вибори, а за пів року, у травні 2024 року, — президентські. Однак, якщо Володимир Зеленський вирішить балотуватися на другий строк, Конституцію намагатимуться змінити задля того, щоб склад Верховної Ради визначали після обрання глави держави, вважає шефредакторка LB.UA Соня Кошкіна.
куда уж мне до вас))
Схоже, що "аргументи" дючої влади настільки безпорадні, що Bellingcat не втримався і почав підказувати більш-менш пристойні.
"...найбільша помилка — напівзірвану операцію не перетворили на величезний плюс для України. Називаючи операцію операцією; публікуючи відразу всі дзвінки; тисячі хвилин слів зізнань найманців — це дало б доказову базу багатьом судовим справам, які зараз тривають, зокрема в Гаазі і Страсбурзі." https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/...-50185155.html
Тобто, спробувати звести все до ситуації, описаної в класичному анекдоті:
---------------------
- Почему у тебя унылый вид?
- А-а... стыдно признаться... мочусь во сне.
- Сходи к психотерапевту, он тебя легко вылечит.
Через месяц:
- Ну, у тебя совсем другой вид, держу пари что он тебя вылечил.
- Не, не вылечил, но теперь я этим горжусь!
-----------------------------------
А от питання - хто повідомив "ту сторону", коли і як - нібито відходить в сторону.
А колись же потрібно буде вияснити.
Чи причетні сподіваються, що так і загубиться в інформаційному хаосі?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Нену с кем не бывает ))
Влада “загубила” план трансформації України Зеленського на 277 мільярдів доларів
Помните как власть предложила гражданам писю пососать а не бокс?
Но не все плохо - после этого нехитрого занятия власть предложила нароту компенсацию. Моральную ))
Сім українських національних телеканалів продемонстрували піар-фільм «30 років незалежності. За лаштунками» на прохання Офісу президента.
"мамкины эксперты" (с)
ЗЫ Филатов таких называет "интернет хомячки" когда то это было мэмом этого форума.... ща эти хомячки правят бал во всем инете. Без образования, без опыта без практических навыков. Зато уверены на 100% что все должны слушаться как они рассуждают...я уже давно на это не обращаю внимания.... это кстати больше всего их бесит, поскольку вся их деятельность направлена на то, что бы на них таки обратили внимания. Вот ты например обратил....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не, ну ты меня извини, но "полусорванная" операция, как минимум, наполовину должна получиться.
Ну, или получиться полностью, несмотря на попытки сорвать.
А тут вообще непонятно, была ли она, или кто то просто звездочку на фюзеляж пытается заработать, рассказывая что "мы пахали".
Гы.
Базарное убожество в собственных глазах пытается вырасти по ночам, обплевывая всех подряд ... пока они спят ...
)))))))))))))))))))))))))))))))))))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks