| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ахахахахахахаха)))))))))))))
https://korrespondent.net/world/4400...plyvnyi-kryzys
Во во .
Я же говорю , шарик в гостях у барбоса обсуждают , что дедушка не нужен![]()
Востаннє редагував L_Pt: 27.09.2021 о 11:48
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
нет. не было, я даже не мог предположить, что вместо формыльных контрактов наша барыжная влада позаключала барыжные контракты на реверс
я против русого ценообразовани, против непрозрачного ценообразования, во всем мире естественным монополиям ограничена наценка, но только у нас как то по другому
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Але ж ви писали, що при зе ціни на газ знизилися. Йому це в плюс ставили. Невже скажете що не було такого?
Тільки здається не зрозуміли по якій причині ця ціна було впала.
Єдиний тут вихід – власне газодобування. Воно і зараз дає десь 70% споживання. Але для того щоб було усі 100% (а Україна газом, на відміну від нафти, забезпечена запасами набагато вище середньосвітових) потрібно припинити маніпуляції про «дешевий український газ». Який нібито повинен коштувати дешевше ніж імпортний.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Л-пт, я конечно противник порошенка и прочих яценюков с гройсманами, но никогда не был адептом доброго царя, моя позиция проста как двери:
- должна быть прозрачная обоснованная цена на социальные товары, а не вишня по цены биржи в гренландии или антарктиды
- газ добываемый на территории Украины должен быть государственным
- цена на него должна формироваться антимонопольным законодательством - обоснованной государственной наценкой, которая нужна для капиталовложений
- газ собственной добычи должен идти на продажу гражданам и стратегическим отраслям экономики, для всего остального пусть покупают коммерсы
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Хто буде ділити громадян, стратегічні напрями та інше?
Ви ж розумієте яке це поле для корупції? Скільки років на цьому кормилися та викрадали мільярди баксів!
Це одна з причин чому ми так бідно живемо.
Моя думка – газ повинен коштувати однаково, без різниці його походження, виключно тільки по теплотворній якості.
І якщо собівартість українського газу таки нижче імпортного – то допомагати внутрішньому видобутку.
Це коли мова піде вже й і про експорт – буде смисл ставити експортні податки, щоб всередині газ коштував трохи дешевше.
З жовтня поточного року тепло в країні подорожчає в середньому на 40%, гаряча вода – на 20%.
Ринкові ціни на газ продовжують летіти вгору, а команда президента намагається перекласти відповідальність на місцеву владу.
Це говорить про те, що в уряду немає стратегії, щоб врегулювати захмарні тарифи. Про це заявив голова Київської міської організації молодіжного крила ОПЗЖ Сергій Ареф'єв.
"У мене була бесіда з мерами кількох міст. Ситуація виглядає наступним чином: влада неофіційно тисне на мерів міст, щоб закладалася вартість близько двадцяти гривень.
Тобто, ніяких 9,60 грн, ніяких 15-16 гривень про які розповідають – цього немає.
Природно, що мери не підуть на це, оскільки це люди, яким доведеться оплачувати,
вони знають стан житлово-комунального господарства в своєму місті, в якому стані знаходяться теплотраси і труби.
Вони знають кількість знаходиться на місцях ОСББ, яке розраховує гігакалорії на вході в будинок, або централізоване, яке відноситься до ЖЕКу.
Тому вони розуміють, що більшість людей банально не потягне оплату комунальних тарифів, які будуть введені в використання і відображенням вийдуть в платіжки починаючи з жовтня.
Адже в листопаді, коли люди отримають платіжки – це буде для всіх тихий жах.."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Якщо місцеві ресурси дешевше за імпорті – то якого наюх їх імпортувати. Але якщо таки місцевих недостатньо і доводиться імпортувати – то може місцеві не такі вже і дешеві?
А про «дешевий український газ» - проблема кому ж він достається коли його не вистачає. Чому одним є, а іншім ні?
прА выборы в ФРГ.
Картинка занимательная.
во первых, зеленые сделали заметный шаг и добрали почти миллион (!) голосов с 2017. Которых отобрали у союза в основном.
Во вторых, они лидируют в возрастных группах избирателей до 44 лет и это дает прикольную картинку для следующих выборов.
И наконец в третьих - весьма вероятно, что они будут в правящей коалиции.
https://www.spiegel.de/politik/deuts...1-fe39d1245275
Shit or get off the pot!
Л-пт, давайте от печки
пока попыток внести изменения в этой части Конституции не было не у когост. 13 Конституції України, "Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу.
далее, есть ресурсы которых не хватает, считаю, что их добыча должна быть исключительно монополией государства, по остальным ресурсам лицензии и спецналоги (на надра, рента и прочее), которые формируют спецфонды
с т/з распределения, есть общее потребление, либо квота по сстоимости плюс плановая прибыль)+доплата за неиспользованный газ, либо как обычно - населению цена добычи плюс прибыль без квот
можно как в Норвегии, цена рыночная, прибыль между гражданами ежегождным бонусом, но с прозрачной ценой и структурой себестоимости
в любом случае, в нищей стране вводить рыночные цены, а потом субсидировать - глупость
По ходу чувак в окурке))))))))
осталось только поскуливать))))))))))))))))"Нельзя обеспечить доступ третьих сторон только к Северному потоку-2. Потому что тогда он станет как раз привилегированным по сравнению с другими газопроводами, идущими из России в Европу - например, через Украину. Немецкий регулятор должен не сертифицировать Северный поток-2 до разблокирования Россией украинского газопровода для третьих сторон. Чтобы европейские компании смогли получать газ на границе Украина-Россия и затем самостоятельно бронировать транзит через Украину", - сказал Витренко.
Это грубо говоря вранье, мягко говоря - голословное утверждение, не подкрепленное фактами.
А факты говорят о том что гигантские объемы газа списывались на население, а на самом деле продавались промышленности и даже на экспорт.
Одно только не отмененное постановление 614 от 1996 в одном только Днепре с 2005 по 2014 позволило скоммуниздить миллиарды.
А что же такого принципиального произошло за 8 лет рыночных цен кроме списания долгов Фирташу?
Востаннє редагував Alex75: 27.09.2021 о 15:30
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks