| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Обесценивание собеседников - это очень серьезный показатель. И уровня знаний, и морального облика.
Поганий імунітет на усі віруси погано реагує.
Але чомусь від цього одного зараз вмирають більше аніж від усіх інших разом узятих.
Так буде звісно не завжди. Через певний час цей ковід по статусу знизиться до грипу, а там може і до звичайного ГРЗ. Але це не дуже швидко.
Не храбритесь що у вас сильна імунна система, якщо ви ще впритул не зустрілися з цим вірусом, то у вас відповідних антитіл ще немає.
І дуже сильна імунна система також не завжди дуже добре – цитокіновий шторм як раз таких і вбиває.
~ Электра ~
Саме про це я вам і говорю. Не пишіть постійно брехню, про що нібито писав (хоча ніколи не писав) ваш співрозмовник.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Вот непонятно до сих пор. Как можно тупо доверять, этим официальным заявлениям, если они как минимум нелогичны.
Вот кричали, с пеной у рта , за коллективный иммунитет, теперь мол сами же и отрицают его.
И все их действия основаны, на заявлении производителей этой псевдо-вакцины, что она мол, по их мнению---должна помочь.
Вот как большинство ведётся на эту туфту. Непонятно.
Фрегат, вам скажут, что такого не писали. И что вы брешете (с).
И покажут вам вашу убогость фразами " осознайте, а потом поговорим".
И что вы сами всех обманули могут сказать, хотя вы вообще не при делах, или просто спросили))).
Это же манипуляции общественным сознанием))). Не важно о чем, схема всегда одна.
Як я чув, для немовлят (і взагалі, дітей) ковід по небезпечності плюс-мінус як "звичайне" грві. Тобто смертність є, але думаю ковід мало вплинув саме на відсоток смертності.
Хіба що може той нюанс що ковід значно заразніше за "звичайні" грві. Тобто відсоток _захворюваності_ вище.
А може і не вище, враховуючи що раніше ніхто особо не використовував захисних мір, а тепер активно використовують. Чим, доречі, і поюснюється зниження захворюваності наприклад грипом. З чим любителі теорії заговору носяться - мовляв то просто грип ковідом обзивати стали, не міг же він просто так зменшитися )
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Зачем мне это?
Хотя данные есть и они буквально на ладони.
Я вообще не пойму с чего это нагнетание ксенофобии...
Общение в нете очень хорошо одним своим моментом: можно не общаться с теми, кто тебе омерзителен.
Вы,Ромочка, собеседник закрытого цикла : сам у себя спросил, сам себе ответил.
Зачем вам мои ответы)))?
Про какое соврал вы бредите я даже разбираться не хочу)))...
А вы внимательно его читали? Точно-точно? А если выделить
ВОЗ: ВАКЦИНЫ ПОКА ПРИЗВАНЫ ЗАЩИТИТЬ ОТ COVID-19, А НЕ ДОБИТЬСЯ КОЛЛЕКТИВНОГО ИММУНИТЕТАНа данном этапе всемирной вакцинации от COVID-19 этот процесс призван защитить людей от тяжелых форм заболевания. Формирование коллективного иммунитета не является приоритетной целью. Об этом сообщает "РБК-Украина" со ссылкой на Le Figaro.Не? Все равно не получеатся? Жаль )))ранее ВОЗ говорила о достижении коллективного иммунитета при вакцинации не менее 70% населения Земли, но дельта-штамм изменил правила игры.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks