| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О чем вру? Пруфы, плиз.
Я не заметила этот вопрос(.....Ви привели певні цифри. До вас було питання – це за які роки?
Но, в любом случае, вы так вежливы и интеллигентны, что я вам отвечу так: у нищих слуг нет. Шуруйте и ищите сами. Если можете работать с информацией.В чем лично я очень сомневаюсь(.
ВОЗ: ВАКЦИНЫ ПОКА ПРИЗВАНЫ ЗАЩИТИТЬ ОТ COVID-19, А НЕ ДОБИТЬСЯ КОЛЛЕКТИВНОГО ИММУНИТЕТА
https://pnk.tv/ru/news/ludyna/voz_va...niteta_1016083
Во как. Уже не будет коллективного иммунитета, а как пели, как за него пели. И судя по всему, и с болячкой он не помогает. Ибо призвана помочь, от недуга сильного и от смерти стопудовой.
Да вот только призвана, это не значит поможет.)))
В тому що я щось стверджував про ковід у немовлят.
Ви брехло.
Ви привели цифру смертності у 6% і щось цим хотіли доказати. А коли вас попросили сказати
тобто у які роки це число було отримано, то: «у нищих слуг нет».Була раніше, чи стала зараз?
Ось і уся ціна вашим аргументам.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Про усе населення України. А вона різко змінилася за останні пару років.
Відповідно і до немовлят статистика до 2020-ого року також малопридатна.
Ось і було до вас питання – ви приводили статистику до якого року?
Повторюю це питання вже у третій раз.
Ви привели ці цифри. Ви.
Big Fregat
Середню за який термін?Электра, привела среднюю статистику
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
И статистика не такая, если она не о том, что надо)). И новорожденные не те.
Короче.
Насколько я понимаю, по состоянию на сегодня ситуация по новорожденным (как и статистика по новорожденным ) не выходит за прошлые показатели заболевания пневмонией новорожденных и смертности от нее.
Кто располагает иными цифрами - велкам и спасибо. Очень интересно что там с новорожденными на сегодня.
По Сингапуру
https://www.moh.gov.sg/news-highligh...September_2021
на 24 сентября у них 82% полностью привитых (18% частично или не привитых)
За последние 28 дней у них
97.9% - из без симтомов или с умеренными симтомами
326 нужен кислород и 37 в реанимации, из них 52.9% полностью вакцинированы и соотвественно 47.1 частично/ не вакцинированы совсем,
т-е попасть в этот список у вакцинированного в (0.471/ 0.18 ) / (0.539 / 0.82) = 3.98 раза меньше шансов чем у не вакцинированного
умерло 19 человек (из низ только 1 младше 60) из них 31.6% полностью вакцинированы и 68.4% частично или не вакцинированы, соотвественно шанс умереть у вакцинированного в (0.684/ 0.18 ) / (0.316 / 0.82) = 9.8 раз меньше чем у не вакцинированного
А ви ніколи не приписуйте мені те що я ніколи не писав.
Ще й з «ну вьі наверное забьіли…»
Та ось прямо тут, тільки що, ви спробували написати статистику про немовлят, у вас спитали за який цей рік.
А ви замість відповіді чи хоча б ігнору розпочали хаміти та брехати.
Нема так нема.
Так про це і була розмова!
Зараз то це число очевидно інше.
Я його не знаю, ~ Электра ~ очевидно також, але чомусь хоче оперувати старими значеннями.
Вот вам статистика за 2018 г. Если вы так уверены, что сейчас другая, то приведите свои цифры.
...каждые три дня в Украине от пневмонии умирает один ребенок в возрасте до 4 лет.
http://khocz.com.ua/pnevmonija-segod...aste-do-4-let/
Я впевнений що по усій країні ситуація змінилася радикально.
Може для немовлят і не так радикально як для пенсіонерів, але було б дивним, якби воно ну ніяк не змінилася.
Були приведенні числа смертності за минулі роки серед немовлят. Хотілося б побачити ці числа за останні роки, особливо серед ковідних вагітних.
Так, я розумію, ніхто тут цього не знає. Я сподівався що ~ Электра ~ знає, але помилився.
Востаннє редагував L_Pt: 25.09.2021 о 23:28
Тут вже приводили надлишкову смертність за ці півтори роки. Для України вона значно більше офіційної смертності від ковіду. На усіляк випадок ще раз напишу - статистика для усього населення.
Якщо для немовлят ковід практично безпечний, і ці смерті будуть поодинокі, сильно не збільшать дитячу смертність, я буду щасливий.
Та поки що є сумніви.
В тому то і справа що тут здається нріхто окремо не рахував.
я впевнений. Это очень серьезно, да.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks