| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Думаю, это всё голубые мечты порошков. Разумков - единственный, кто может выиграть у Зели во втором туре. Зачем выращивать такого противника на свою голову? Что-что, а риски в политике Зелины "профаны" просчитывают намного лучше чем Петины "профи".![]()
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
у нас? скажете такое. я практически уверен что качели с Разумковым - это из серии развала большинства. Вот вот уже на следующем голосовании бильшости не будет,а она все есть![]()
Все так плохо, что он даже по выходным на работе?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
зачем - когда есть Пиночет?
Продолжаем обзор модных трендов осени 2021. В Фейсбуке. 350 грн. Продают массово.))![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Откровенная истерика пошла.
Уже даже без повода.
)))))))))))))))))))))))))))))))
ЗЫ:
Ежели патриотики истерят - Зеленский все правильно делает !
))))))))))))))))))))))))))))))))
Фізично покоління змінилося і сам Зеленський вимушений робити необхідні кроки для свого самозбереження, бо прийдеться далеко тікати. Сьогодні держава Україна находиться в замороженому стані, продовжує діяти те, що фундаментально заклав попередник, нового чи новітнього не пропонується і не робиться, а йде повільна робота для наступного ривка.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks