| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И что ж там Зеленский сделал на той трассе? Табличку "велике будивництво" повесил? За мои деньги строят, на меня кредиты вешают, спроектирована при Порошенко, а строил Зеленский? Как хитро.. А как быть с той частью этой трассы, что при Порошенко построили ?
Да. Напомню. Порошенко лично бегал и выпрашивал безвиз. Зеленский же лично даже таблички вряд ли вешал.
Востаннє редагував Порохобот: 16.09.2021 о 19:06
Ничего необычного 2.
В стране нарастает огромной зелёной очищающей волной борьба с олигархами.
Вот например - вип ложа вчера на футболе с Бенфикой .
Коломойский, Арахамия, Тищенко, Чернышов, Миндич, Суркис, Левочкин.
ЗЫ Каких ещё олигархов вам б*ядь не хватает?))
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
....зато дароги пасторили благодаря Владимиру Александровичу (с) ))
А что, олигархи всё ещё управляют страной?7 лет прошло после РГ. Система оказалась очень даже живучей.
Без подписи
Як сповіщалося, 22 липня Шевченківський районний суд Києва зобов’язав Державне бюро розслідувань почати досудове розслідування щодо можливої держзради президента Володимира Зеленського та його оточення через зрив операції із затримання членів російських найманців із ПВК “Вагнер”.
Утім ДБР проігнорувало ухвалу суду. 3 вересня активісти “Руху опору капітуляції” подали до Офісу Генерального прокурора заяву на бездіяльність слідчого ДБР — під відеозапис.
Також було подано скаргу до Печерського райсуду.
16 вересня суд розглянув скаргу та зобов’язав Офіс генпрокурора внести відомості до ЄРДР і відкрити провадження щодо бездіяльності ДБР.
Я шото нипонял, вы шо тут кучкуетесь багатых пи3дить?
нипонятно ни хигрекя: за шо стоял майдан?
Походу - зеленинцы - а почему в этой дружной своре олигархата слившегося с зелёной властью не видно Пороха?
Он шо - не олигарх? ))
Фанатам паРаши и Х.ла вроде тебя ничего ХОРОШЕГО они точно не дали. Но именно этого мы и добивались, так что цель достигнута.
+1000
Какаяразница? (с)
А что, ваш клоун хотя бы день своего правления ЛОМАЛ эту систему? Порох пытался, одному даже успел дать ниже пояса, но получил ответку от всех олигархов и их былошурегов.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Зеленкину пора начинать волноваться...))
ЗЫ Глобус, сори - ТАМ без вариантов ))![]()
Дiловод дiловодства ))
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks