Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1834 з 2532 ПершаПерша ... 834133417341784182418251826182718281829183018311832183318341835183618371838183918401841184218431844188419342334 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 36 661 по 36 680.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Дебилы, радуйтесь... Вам целый офис президента ответил.... хотя я считаю, что вас просто нужно было послать на куй....

В Офісі президента Володимира Зеленського вважають, що свідчення джерел, на яких будується матеріал CNN про операцію з "вагнерівцями" ненадійні, а самі дані нічим не відрізняються від тих, що були викладені в "Комсомольской правде" в 2020 році.

Джерело: коментар радника керівника ОП Михайла Подоляка, наданий "Українській правді", російський "Інтерфакс", який цитує представника ФСБ РФ

Деталі: Подоляк наголосив на тому, що вся інформація у матеріалі CNN взята з джерел, що не мають цінності. Також він звернув увагу, що одразу після публікації статтю похвалило російське ФСБ.

В ФСБ заявили, що "повністю підтверджують ту інформацію, яку опублікував телеканал CNN… інформацію цю ми вважаємо достовірною".

Пряма мова Подоляка: "Не минуло й кількох годин, як уже й офіційний представник ФСБ (ага, тієї самої) похвалив CNN за цей матеріал. Що там сказано? Все як завжди. Обов'язкові анонімні відставники - і це ключове - щось підтверджують. Інше анонімне джерело щось спростовує. Ще раз: анонімні, безпрізвищні, безпосадні і отже такі, що не мають інформаційної та репутаційної цінності джерела".

"При такому змісті матеріалу варто звернути увагу не так на те, що саме опубліковано, як на синхронність із заявою представника ФСБ. Коли раніше офіційний представник ФСБ практично миттєво виходив в медіа, щоб підтримати і похвалити якийсь репортаж? Це ж фактично сигнал для всієї російської системи пропаганди, що і як потрібно відпрацьовувати".

"Ситуація говорить сама за себе. При цьому ніхто вже не здивується, якщо ФСБ похвалить і тих українських діячів з числа журналістів, політиків або колишніх спецслужбистів, які підставили CNN і просто забезпечили переклад на англійську старої російської "дези", яка була опублікована вперше 6 серпня 2020 року. З тієї публікації в "Комсомольской правде" нічого нового і істотного до історії про "вагнеровців" не додалося".
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    Three former high-ranking Ukrainian military intelligence officials described exclusively to CNN ...

..а, так их просто разжаловали ???...ну, если так, то и на том спасибо ...

.. это, кстати, из серии решения суда по портнову ... гражданина П, который был ..., который был ...
    Почему разжаловали? Сейчас массово увольняются...
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Почему разжаловали? Сейчас массово увольняются...
    ...и гордо без пенсии? ... украинские силовики/сбушники? .. да? ... бу-го-га ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    46 288

Типово

Дописів
    46 288

Типово

...и гордо без пенсии? ... украинские силовики/сбушники? .. да? ... бу-го-га ...
    Зря вы

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

..вы по прецедентам хотите попробовать? ...я прецеденты не принимаю .. но даже если и так - посадка была вынужденой, потому что страны пролета запретили самолету Моралеса вход в воздушное пространство - и это был абсолютно легитимный способ принудить его сделать вынужденную посадку ... Симуляция припадка на борту, причем, запланированная и намеренная - это совсем иная история ... И это был не гражданский коммерческий рейс ...
    Ключевое - вынужденная посадка! Если операция действительно была согласована с нашими партнёрами, то вероятно посадка тоже была бы вынужденной с бонусом в виде задержания наёмников, причастных к сбитию Боинга

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Зря вы
    ... да бросьте ... СБУ - единственная организация, которая не проходила не то что люстрацию, самую обычную чистку, как в МВД ... Мне их героизм как-то не заходит ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Ключевое - вынужденная посадка! Если операция действительно была согласована с нашими партнёрами, то вероятно посадка тоже была бы вынужденной с бонусом в виде задержания наёмников, причастных к сбитию Боинга
    .. ключевое тут - легитимные мероприятия по вынуждению к посадке .. любое государство (даже не член ИКАО) имеет право закрыть свое воздушное пространство для любых полетов любых перевозчиков даже не приводя обоснований ... А вот запланированное заранее и намеренное создание чрезвычайной ситуации на борту с целью принуждения экипажа к изменению плана полета и/или вынужденной посадки - это статья ....

Дописів
    46 288

Типово

... да бросьте ... СБУ - единственная организация, которая не проходила не то что люстрацию, самую обычную чистку, как в МВД ... Мне их героизм как-то не заходит ...
    Ну хоть немного в темку то нырните...прежде чем теории в паблике выстраивать... ну вы же не Шурек или прости господи заробитчанен...

СБУ к этой операции никаким боком. Это ГРУ работало. Это военные. Настоящие.

Дописів
    46 288

Типово

.. ключевое тут - легитимные мероприятия по вынуждению к посадке .. любое государство (даже не член ИКАО) имеет право закрыть свое воздушное пространство для любых полетов любых перевозчиков даже не приводя обоснований ... А вот запланированное заранее и намеренное создание чрезвычайной ситуации на борту с целью принуждения экипажа к изменению плана полета и/или вынужденной посадки - это статья ....
    ...ну вам же мягко намекнули...

Ок - прямой текст - наши друзья на это закрыли бы глаза.

Дописів
    25 991

Типово

... Это военные. Настоящие.
    один из которых вахтерскую будку в Конче Заспе хотел приватизировать но вовремя выгнали?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Так это он за будку мстит. Я же говорю обиженные дебилы...

Дописів
    46 288

Типово

Сергій Таран / Sergiy Taran
    @sergiy_taran
    ·
    2 ч
    В ФСБ заявили, що операцію по вагнерівцям спланувало ЦРУ аби зіпсувати білорус-рос відносини, а укр розвідка- лише «інструмент» в чужих руках.
    Зеленський давно каже, що операцію придумали НЕ в Україні, аби втягнути нас в чужу гру.
    Версії ФСБ та Зеленського збігаються.
    Совпадєніє?

))

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    один из которых вахтерскую будку в Конче Заспе хотел приватизировать но вовремя выгнали?
    Это про кого? Вы знаете имена участников?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну все, порошки уже даже не прикрываются что они тут от ФСБ.... Где там Ведьма, Лп_т, макрамешница и остальные "патриоты" проглотили? Я знал что вам дурынды яндекс браузер боком выйдет... Дна нет.... Зато я теперь имею полное право называть вас всех врагами Украины....

Дописів
    25 991

Типово

...

Дописів
    25 991

Типово

Это про кого?
    про настоящего военного разведчика ни разу не СБУ шника)))

Дописів
    25 991

Типово

Это про кого? Вы знаете имена участников?
    так Петр Алексеевич лично критиковал власть за то что выселение с будки это месть за правду про "вагнеровцев"

Дописів
    46 288

Типово

Походу.

Вчера был День военной разведки Украины.

В свете сегодняшних разоблачений американцев картиночка в тему ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Сторінка 1834 з 2532 ПершаПерша ... 834133417341784182418251826182718281829183018311832183318341835183618371838183918401841184218431844188419342334 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті