| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
интересно девки пляшут.
т.е. то, шо совок с сателлитами был изолирован от остального мира не указывает на его всратость?
не из-за политики совка?
заговор, прям.
ну и касательно сабжа: рашка пошла по пути возвращения совка.
ну, и где она оказалась? не в той же самой изоляции от остального мира?
не в ту же совковую жопу превратила медицину?
так это еще большая часть западных препаратов у них доступны.
но при этом все, кто может себе позволить едут из рашки лечиться на запад.
охеренное достижение страны, вернувшейся в совок.
Востаннє редагував 1234A: 01.09.2021 о 06:19
Ще раз, вже казала, повторю.
Якщо будівельники побудували дом, який був з недоліками відпочатку, в якому постійно щось перегорало, завалювалось, ламалось. В якому основній масі мешканців було жити не комфортно, а то і небезпечно. А потім цей будинок просто розвалився, то це говорить про якість будівництва. І розмова на кшталт :Ну, і що? Якось жили. І навіть колись були світлі дні, - це просто дурня.
Те, що ця держава створила, інші створили давно і не такими жертвами. А головне - пішли вперед і відставання від них катастрофічне.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Девки всегда пляшут интересно.И таки НЕ УКАЗЫВАЕТ. А указывает на, ну заговор не заговор, а таки "ВОЙНУ" в течении последних 600 лет между образованиями. И блокирование бывшего СССР, а на сегодня РФ, только элемент этой войны. Стратегия удушения.
ВСЕ, без исключения, власть и деньги имущие, предпочитают лечиться у лучших докторов. Но если раньше их ПРИГЛАШАЛИ, то теперь приходится ехать самим. Вот и едут. Ну и по сабжу: в какую же жопу превратилась Украинская медицина за 30 лет УСПЕШНОГО РАЗВИТИЯ от базы совка, если даже вырвать зуб едут в Израиль или Германию?
Дедуля - харе дрочить на мужском порнхабе и хоть Гугл почитайте. Ну такую ахинею несёте...это же писец.. зубы вырвать едут за рубеж..
Прямо сейчас. Друзья приехали из Польши. Высокооплачиваемые айтишники. Первое куда пошли - дантисты. Сами и дитя. Почему? Потому уровень такой же а цены значительно ниже. Просто умеют считать деньги))
Не верно. Строители в быстром темпе настроили МНОЖЕСТВО домов. И народ радостно их заселил. Хоть дома и не без недостатков. А потом разбежались и жилплощадь поделили. И все 30 лет гундосят, ах какие строители криворукие!! И крыша течёт, и кран не кранит, и провода искрят и замыкают.....
Но ХОРОШИХ НОВЫХ домов, почему то НЕ ПОСТРОИЛИ. Только ложки друг у друга тырят ,да циганам продают. И чем меньше ложек остаётся, тем громче воют на...... строителей. Бо хто всрався? Звісно ж---НЕВІСТКА!!!!! Ну та й що, що її нема? А хфартук то ж ще висить?
Скажіть, з чого ви взяли, що спогади реальності, це поливання брудом?
Тобто, якщо я кажу, що не було свободи слова, переміщення, поглядів, отримання інформації тощо, то це поливання брудом? Чи, якщо я кажу, що побут був убогим, не було елементарного, того, що у всьому світі вже було нормою, то це поливання брудом? Що асортимент будь яких товарів хоч продовольчих, хоч ні, був малим і життя було не комфортним, то це поливання? Якщо я кажу, що пересічним не потрібні були оті танки і космічні кораблі, а потрібні були пральні машини, кухонні комбайни, комфортні поїзди, автомобілі та інше, це поливання брудом? Що замість того, щоб створювати щось для людей держава клєпала залізо, яке нікому не потрібно, це поливання?
Так, якось люди жили. І сміялися, і чомусь раділи, і закохувалися, і народжували дітей, і відмічали свята, і працювали, і відпочивали.. Тільки держава тут ні до чого. Держава окремо, люди окремо. Тому і завалилася.
Ні, конструкція держави, яку побудували у сталінські часи, могла існувати тільки на тих умовах. Але люди в таких умовах довго не живуть. От і прийшлося робити ремонт. Але неможливо було перебудувати. Що не робили, не взлітало. Бо срср був продовженням імперії, а її часи закінчилися.
Те вы признаете что строители построили кучу говна, в котором жить не то что удобно но и опасно? Ок.
А знаете почему мало в Украине с тех пор построили хорошего?
Потому что коммуняки ваши любимые до сих пор пытаются рулить. Переодевшись конечно, но что это меняет?
Прибалтика, Польша выкинула их и таких как вы совкодрочеров из управления и голосования и сейчас живут себе в удовольствие. Какое в совке коммунистическим бонзам не снилась. Не говоря об обычном народе.
Ничего, догоним. Пример как есть))
Прекрасная ветка я щитаю .
Двое альтернативных утилизируют друг друга , любо дорого смотреть
Востаннє редагував _pavel: 01.09.2021 о 09:21
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks