| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так все доказательства в кине
других нету
Нет, не буду. Но расследовать факт госизмены - конституционная обязанность, не так ли?
Коли нет измены - так и скажите.
Так ведь молчат, как воши на лобке.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
В першу чергу ті, хто свідомо приймають рішення з аналізу обставин, а не після перегляду ТБ, не беруть на віру будь яку інформацію, а перевіряють її, а головне - несуть відповідальність за прийняті рішення. Це не мене обдурили, це я сам прийняв таке рішення, не перекладаючи відповідальності. Колись мені одна мешканка Макєєвкі говорила, що рашка це добре, бо коли вона тут буде, повернуться часи СРСР. На будь які аргументи, що це неможливо, відповідь була : А вдруг...
А потім у неї винуваті всі: рашка, що обурила, Україна, що не відстояла, люди, які тільки про себе і думають, але не вона.
Оце і є охлос.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Хорошо -упоротая вата,которая изначально вас ненавидела (с момента Майдана) ,и ждала,когда слизняк Янек возьмет автомат и намотает вас на танковые гусеницы ,и спустя 7 лет не изменила своего мнения,а только укрепилась в мысли,что войска НКВД допустили преступный гуманизм по отношению к вам в далекие 40-е годы --это ОХЛОС,или нет?![]()
Блин!!!
Я запутался!!!!))))
Вата,зелебобики,порохоботы -а тут еще и ВОРОГЫ!!!
Ведьма,за семь лет на СМИ не озвучивали такую категорию!!! ) Вы ее сами придумали!!! )
ЗЫ Пардон!! Забыл еще один термин-сепары! )
Четвертая категория.
ЗЫЫ Ведьма -надо структурировать весь пантеон....
Как структурируют пантеон ангелов и демонов.
Зеленський дав завдання головам ОДА: новий завод у кожній області.
«Інфраструктура дає сотні тисяч – саме так, сотні тисяч – робочих місць. Кожному губернатору, кожному міністру я сьогодні даю завдання: новий завод. Новий завод від 500 до 5000 у своєму регіоні. Якого напрямку? Мені байдуже», – заявив глава держави.
Тільки я не зрозуміла, це після хуліарда дерев, чи разом?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks