Нет.усі?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так припиніть, нарешті, ображати волонтерів.Нет.
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Это к отому, с носками на ухах претензии предъявляйте.Так припиніть, нарешті, ображати волонтерів.
з Носками, якраз, усе гаразд.
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
когда трезвый
чи вам судити, коли ви по тверезому дурня в прєзи обрали..
чи вам судити дурня чи ні...
сразу видно профи в дебильных ответах
Защитница Медведчука тут что то про пленных рассказывает. Это даже не лицемерие...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ідіот
Завершений
Ну Ангелин впринципе не удивила, это ее естественный уровень бабки на лавочке. Но Вован.... а я тебя предупреждал смотри внимательно с кем связался.... ты их на свой уровень не подымешь, а вот к ним опуститься легко. Ведьма уже опустилась... ты, Вован, уже тоже не далеко....
Я так понимаю санитары уже ко Дню Независимости готовятся...![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks