А так же справа, слева и снизу?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А так же справа, слева и снизу?![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Специально для упоротых все разжевано:
https://lb.ua/society/2021/08/10/491...yut_i_yak.html
Но не думаю что это аргумент для них.
.. и в очередной раз "кому верить" ... Флоридский облздрав обвиняет CDC в подтасовке статистики:
Florida Dept. Health
@HealthyFla
·
9 ч
Wrong again. The number of cases
@CDCgov
released for Florida today is incorrect. They combined MULTIPLE days into one. We anticipate CDC will correct the record.
Снова ложь. Количество случаев заболевания, которое CDC сегодня опубликовало для Флориды - неверное. Они объединили несколько дней в один....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
ну наконец-то моз хоть какое-то просветление посетило..))
Робити тести на антитіла до коронавірусу SARS-CoV-2, щоб дізнатися, чи є у вас імунний захист від нього, не має сенсу.
1.Тести, якими вимірюють рівень антитіл не стандартизовані. Різні лабораторії застосовують різні методи дослідження,
різні одиниці вимірювання, тест-системи різної точності та чутливості, різне обладнання. Тому такі тести часто дають різні й вкрай неточні результати.
2. Антитіла є не єдиною ланкою захисту від COVID-19. Є ще клітинна імунна відповідь, яка зберігається довше та яку тест на антитіла не визначить.
Це означає, що у вас може бути низький рівень антитіл, але при цьому непоганий захист від вірусу завдяки клітинному імунітету.
Або навпаки, перша доза вакцини може дати високий рівень антитіл, але гарний захист з’явиться лише тоді, коли запрацюють інші ланки імунітету.
--
глядишь, через пару месяцев разродятся и откровениями про тесты,
а потом может и про вакцины..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Жодним чином не аргумент. Якісь цифри, порівняння, висновки, заклики до логічного мислення. А людина ясно бачить, що навколо вороги, керовані світовим урядом, і вони прагнуть посягнути на її права, свободи і неповторну індивідуальність. І всі, хто підспівує цим ворожим голосам, теж або вороги, або недоумки: самі йдуть на заклання, і інших, розумних, хочуть з собою потягти.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Алиса, вы так самоуверенны в своих речах..))
у меня родственнику поставили условие - или-или, еще вчера,
а уже сегодня он ищет варианты - либо вакцинироваться, либо покупать справку, ибо особого желания нету..
и можете называть это как вам больше нравится - заставляют, или не заставляют, суть от этого не меняется
по сути..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Почему он не может сказать как у нас на форуме, что это незаконно.)))
Привести приказы и конституции, как мы недавно тут приводили показательно.)))
В конце концов, почему тотже антивакц, да даже и вакц, неважно, не может встать на его защиту, если он слаб в защите самостоятельно, и доказать свою позицию делом, а не трындежом о правах как тутачки ?)))
Ну и коронный совет, который мне давали в другой темке, "тебя что Лена, к батарее цепью привязали? Увольняйся и ищщи где платять больше, а не ной ))))).
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
К posthuman'у ? Он квалифицированную медицинскую рабсилу в Германию отправлял давеча. Не интим, не эскорт.
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks