| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот форма по которой заполняется согласие.
форма 063-2/о
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0594-10#Text
Там описаны все графы. Сам бланк по форме Мона погуглить)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
На будущее.
Лично мне совершенно паралельны как приившиеся так и не привившиеся.
И я уже это писала.
Мне они никаким боком, ни те ни другие, не мешают жить и творить))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Хочу на отого санврача посмотреть который примет решение.
Пока я не слышал про "рішення", почему то стараются нагнуть негласно. Как всегда.Рішення про проведення обов'язкових профілактичних щеплень за епідемічними показаннями на відповідних територіях та об'єктах приймають головний державний санітарний лікар України, головний державний санітарний лікар Автономної Республіки Крим, головні державні санітарні лікарі областей, міст Києва та Севастополя, головні державні санітарні лікарі центральних органів виконавчої влади, що реалізують державну політику у сферах оборони і військового будівництва, охорони громадського порядку, виконання кримінальних покарань, захисту державного кордону, Служби безпеки України.
Поскольку меня пока вопрос вакцинации от ковид не касается,я это рiшення не искала. Нет его, да?
Ну вот в тч для этого и нужна бумажечка о согласии)).
Никто никого не нагибал. Все сами решили и сами согласились. На словах то такое... кто чего хотел и кто кого заставлял недоказуемо. А бумажечка - документ.
Их по телеку показывают периодически, но....посмотрите лучше на жену-красавицу).Хочу на отого санврача посмотреть который примет решение.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks