| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не. Это я не железки притягиваю, это я кхе кхе , боюсь выразится, ещё на дафи писты даст, как мне в другой ветке угрожал, тоже Олег один, притягиваю))))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Все таки відповім.
До першої зустрічі з цим вірусом чи пустишками під нього ніхто вам не скаже яка буде реакція вашого організму. Та вірогідність виникнення цитокінового шторму при вакцинації на пару порядків менша, аніж при хворобі.
А ось нащо зараз вакцинують і тих хто вже перехворів я також не зовсім розумію. Особливо коли перенесли тяжко і імунна система з великою вірогідністю зійде з ума.
Мабуть недоробка бюрократії.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
святонаближається-святонаближається
Около пяти тысяч хасидских паломников уже прибыли в Умань Черкасской области для празднования нового года по иудейскому календарю (Рош ха-Шана), которое в этом году будет проходить с 6 до 8 сентября.
Источник: https://censor.net/ru/n3281105
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks