| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Загалом мегаполіси сходу України сильно покацаплені, перш за все, через велику кількість панаєхавших і штучної русифікації... тому не треба ними міряти етнос.
натомість периферія є більш автентичною, 200 км від мегаполісу і почуєте живу мову і лише за рідким виключенням кацапський прислівник руської мови.
Взагалі дивно. Польща, населення під наше, кацапську не признає. Нею володіють пенсіонери. Грузія, населення 3+ лчса також. Таке враження з всього СРСР тільки ми і Білорусь не знає своєї мови
з 26.01.2012 живу новим життям...
это вы зря, все же исторические названия звучат более колоритно,
и разве большой труд - запомнить их....
не, мне реально нравится звучание многих: Воскресенская, пр. Поля, пр. Слобожанский...
я правда, никак не пойму, чем правда виновата)), ведь она не только название газеты...))
но пр. Свободы не тронули, да и Гагарин оказался фартовее Чкалова, хоть по слухам,
был более лоялен к советской власти и не конфликтовал с руководством, как буйный Валерка)).
Справа навіть не в мові, в мегаполісах змінились ЛЮДИ, бо з приходом кацапні - було винищено все під корінь, навіть кладовища козацькі перекопані...
хто втік, хто загинув... наприклад теперішнє місто Дніпро, після приходу "спасітєлєй руССкава міра" - майже 100 років представляло собою невеличке тирло з трьома дерев'яними сараями на бугрі... поки Катерина не почала сюди стягувати зброд різного пошибу...
Катерино, суча дочко!
Що ж ти наробила?
Край веселий запорозький
Та й занапастила!
Кто убрал, ктото не убрал. Можно было бы и не убирать...наверноеНо убрали - ну и молодцы.
Под шумок у нас много чего убрали. Напр. ул Модестова. Я так досихпор и не понял что за Модестов...или Модест?...или кто это вообще? ))) Но переименовали и хер с ним. Точно также жители сидели и всем было пофиг. Пришли бы на собрание - возмутились и порешали бы.
Я думаю местными мразями много чего делалаось. И специално сложновыговариваемые и максимально неудобные названия и т.п. делалось.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
это было еще когда развал совка даже присниться не мог)))
Может новые названия и благозвучнее, но я долго запоминал, что улица имени дня недели -это в центре, а имени райцентра Николаевской области - возле моего дома.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks