Ты просил - тебе дали, дальше всё сам.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ты просил - тебе дали, дальше всё сам.
А я б теж періодично тащил. Та, власне, і роблю це. Може, тому, що теж совок; отже, не випадаю з тренду. Ще тащил би Шафаревича, Дугіна (побільше), Міграняна і інших. Одна обов'язкова деталь: одночасно дуже доступно, детально, щодня пояснювати, що все те, що вони викладають, всі барви і нюанси їх ставлення до нас, всі плани щодо нашої країни стосуються кожного з громадян України, незалежно ні від яких поглядів чи прагнень. Бо половина населення України, яка знемагає від любові до Росії - це діагноз. І діагноз невтішний, з поганими перспективами.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
возможно, Вы правы.
я не социальный психолог и могу (и буду) ошибаться. и даже внимательное прочтение Історія України-Руси Грушевского больше внесли вопросов чем ответов.
почухайте цобачку за ушком. покормите. вігуляйте. нервная она.
...только от жизни собачей...на портрет Грушевского уже бросается. УНР, сука, не взлетела.
всем пис.
да.
Я теж не він. Проте, коли поруч, через відкритий всім собакам і коровам умовний кордон довжиною пару тисяч км, чи не щотижня на загальнодоступних каналах ТБ люди на посадах і при погонах буденно обговорюють питання - що більш раціонально: слід завдавати удар по українських містах крилатими ракетами, звичайними бомбами, чи одразу тактичними ядерними зарядами, - то освіта і фах не настільки важливі, як елементарний здоровий глузд.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
возможно они єто обсуждают. не смотрю.
рашка, после того как согласилась купить у местніх бандитов лднр и Крым, стала для меня єдаким эталоном зла и воплощением всего ужасного и смертельного. так как я не политик и знания о рашке мне не нужны, я избегаю любых инфо поводов что-то о ней узнать.
когда я писал свой диплом , да, Эрмитаж и востоковедческие архивные фонды в 1984 были самые крутые в мире. но это была очень, очень давно.
из забавного - я встретил в ГУМе в очереди (да, в Москве) практически весь состав кафедры востоковедения Бухарестского университета - всех троих человек. ))
тоже приехали на какую-то конференцию.
* * *
и да, я сознательно выложил эту инфо - дабы местным цобачкам и недойопанным трудовичкам было о чем позубоскалить. они такие няши...
потёрли. я тоже в таком случае.
Востаннє редагував 1960: 21.06.2021 о 15:33 Причина: цензура. авторитаризм и волюнтаризм.
В декабре будут номинации присуждать?
Предлагаю 60-го и Дейнерис на "пара года" ))
Без подписи
у ВМСУ підтвердили:
«У найближчій перспективі українські ВМС очікують на передачу до свого складу двох кораблів типу "Сендаун", які зараз перебувають в складі Королівських ВМС Великої Британії, після повної їх ревізії, ремонту, модернізації, додаткового оснащення та відповідної підготовки особового складу ВМС ЗС України. Окрім того вісім ракетних катерів будуть побудовані згідно вимог українських ВМС, перші два з яких будуть побудовані безпосередньо у Великій Британії, а інші планується побудувати вже в Україні. Також сплановано допомогу Великої Британії у розбудові військово-морських баз на Азовському та Чорному морі»(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks