| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
Відсьогодні в сабжі нехила акція (-46%) на морозивко від Ласунки на всю лінійку. Кого не сипе і не пучить від нього - айда купувати!Я вже зробив першу закладку:
![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Я вже декілька років, як оновив холодильник заради більш ємної морозилки, бо декілька кіло сьомги не влізало, а уж морозива туди тепер можна напхати на все літо.![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Невбиваєма модель!
До речі, знашйов від нього декілька "деталей" - лоток для яєць та піддончик для морозилки. Якщо потрібні - зазирни, віддам.![]()
какой-то минск атлант?)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
В дупу бацьку з його мінськом атлантом - литовський Snaige.
я просто недавно продал атлант 94го года в полностью исправном состоянии)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
В такому самому стані я віддав гарній людині за 300 грн. і самовивіз Snaige 91 чи 92 року.
кого это ты гарной людыной называешь? раптора, шо ли?
которого тыкаешь мордой в то, шо он не угадал мощность устройства (потому как она не определяется по внешнему виду), определяет эффективный обогрев в квадратах (короче, обложался 3 раза по полной в одном посте), и вместо того, шоб признать, шо он конкретно облажался тупо называет в ответ дол6ое6ом (намеренно обходя фильтр мата).
не говоря о том, шо он облажался, когда утверждал, шо толщина стены дома не может уменьшаться с высотой.
короче, лажает и тупит по полной в постах, но по факту не признает свои лажи, а сразу переходит на личные оскорбления.
та в жопу таку гарну людыну.![]()
Востаннє редагував after midnight: 17.06.2021 о 14:18
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
То були не гарні люди![]()
Востаннє редагував J.U.: 17.06.2021 о 15:46
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Ото всі такі тут "добрі" зате...![]()
Фарш от Глобино за 57 грн/0,5 кг очень ничего.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks