| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Shit or get off the pot!
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Угу. Вот только и тебе и мне нужно отчитываться за каждую копейку.... И так будет до тех пор, пока эта схема будет существовать. Потому что система направлена не на зарабатывания денег, а на доения тех у кого они есть. А все потому что тех которых получают оте социальные копейки больше чем тех которые зарабатывают им и ворам которые ими прикрываются.... Мне не мало лет, но в твоем возрасте я уже эту схему просек во всей красе.... и не дергаюсь при каждом очередном заборе жирка у нагулявших его по недосмотру...Тут жирок должен быть только у определенной категории населения. Смысл дергаться...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Видать, нужно повторить
2) доповнити підрозділом 94 такого змісту:
"Підрозділ 94. Особливості застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб
1. Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною пунктом 3 цього підрозділу, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 1 січня 2021 року.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks