И тут, -- опа! -- какой-то тип, говорящий, что он знает все языки кроме украинского, утверждает, что лучше него никто Гашека не понимал и понимать не будет, даже сам Гашек.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И тут, -- опа! -- какой-то тип, говорящий, что он знает все языки кроме украинского, утверждает, что лучше него никто Гашека не понимал и понимать не будет, даже сам Гашек.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
гундосы в этой теме сфятое ахаха
малочисленные народы не дублируют кин, это правда
Востаннє редагував Мафальда: 16.06.2021 о 17:36
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
При прошлых гарантах такого не было...
Диктантами на форуме еще не мерились...
или ошибаюсь?
ну да...
проверочное слово - мерЯло))
без коня, оно никак
в этих арфаграфиях
Ну да. Куда ж без филологов. Тем более как показала практика это все чем они могут гордиться...
ЗЫ Мафа никогда не возбуждали престарелые училки. Зря старалась....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Возвращаясь к истокам ...))
Данилюк про обрання шкільного вчителя президентом Перу: "Який мудак переклав серіал "Слуга народу" іспанською. Пропала країна"
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Я й тоді щодо згаданого перекладу не сперечався (нібито), і не маю наміру робити це в майбутньому. Лише обережно зауважу, що крім відгуків читачів українського варіанту, в тому числі відомих осіб, є ще лексична схожість мов. І, здається, загальновідомим і визнаним є те, що російська мова має помітно меншу схожість з чеською, аніж українська. Тому відтворити текст максимально наближеним до оригіналу, безумовно, більше можливостей українською.
Як розумієте, політика чи щось подібне тут ні до чого.
А що повністю передати все аж до відтінків неможливо, так хто про це каже?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks