| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кор, а что вот лично тебе даст белая зарплата?)))
Пенсия один хер по хитрому считается. 80% от зароботка твоя пенсия через пять лет не станет точно.
ЕСВ практически весь идет на пенсию
так может пусть лучше люди деньги потратят здесь и сейчас, а не надеясь на государство, которое рас*****т это бабло.
О белых зарплатах стоило кричать лет 15ть-10ть назад, сейчас уже поздно пить боржоми, пенсии с ПФ наипнулись медным тазом, считаю на данном этапе стоит ЕСВ снизить до 10% всем!!! пенсию снизить до условных 100 уе и дать возможность людям самим себе откладывать на пенсию, какой нибудь механизм гарантированный государством, например в виде каких либо спецсчетов в банке с приемлимым процентом и компенсациями курса
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
.. блин ... вот ты опять подтверждаешь мое видение всего этого .... что мне даст, а что тебе ... у нас государство есть какое-никакое - это раз ... и нам в нем жить, и главное - нашим внукам (у меня уже трое, твои тож не за горами, да?) .. это первое .. а второе - вот Шурик тут частно ссылается на закон Ома, который и в Африке - закон Ома ... Но в Украине все тридцать лет все пытаются эту формулу подшаманить и сделать вид, что сопротивлением можно пренебречь ... А нихера им не пренебречь ... И если оно 80%, то как ни крути - тесла не поедет .... Есть блин нормальные схемы, по которым работают электроустановки, но у нас электроны не прямолинейно движутся, а в стиле боевого гопака ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Давайте для повноти я ще опишу повну процедуру накопичення-використання енергії якщо вже тему затронув бо там є підвох на якому саме і "сипляться" новачки))щоб ви могли самі оцінити наскільки успішним був Зеленський))
Отже:
1) процесс завжди починається з формулювання абстрактної ідеї на зразок "а от якби я...", наповненість таймбару в цей момент дорівнює 0%
2) визначивши напрямок руху, людина починає задумуватись про те що для того аби досягти цілі щось потрібно??? І починається процесс накопичення енергії. Наповненість таймбару на цьому етапі може бути максимум 30% що сигналізує про наявність наміру фактично.
3) для того аби почався процесс практичної реалізації ідеї, наповненість таймбару мусить бути мінімум 70%. Фактично відмітка 70% дає старт самій процедурі реалізації ідеї. Але тут є невеличкий підвох)) справа в тому що одночасна наповненість таймбару неможе перевищувати 90%)) отже для того аби зробити "перший крок" людина мусить витратити деяку кількість енергіі аби накопичити ще)) це особливість яка призводить на практиці до того що неможна почати рух не витративши певну кількість зусилль, які поповнюються в процессі руху і у людини формується відчуття що так буде і надалі. Але цей + в енергії береться саме із тих не реалізовувавшихся 30% які залишилися в нашому розрахунку 30-70%. Так як цей рух є однонаправленним і неможе бути зупинений то все на що може розраховувати людина це лише оті 30% що залишилися в якості "добавки" і 70% основного "капіталу" які використовуються за умовчанням. Тож якщо комусь цікаво чому саме "везіння новачка" не може продовжуватися довго)) то це тому що різниця на яку може розраховувати людина в процессі мізерна, і становить всього 100%-70%=30%.
Як досвідченна людина я знаю про цю особливість а тому ніколи не ствержую чогось однозначно завжди вважаючи за краще просто висказати здогад або дати рекомендацію, аби не попасти в "яму для новачка" який відчуваючи що ніхто не в змозі йому заперечити починає вірити що він дійсно став "безсмертним" умовно кажучі.
Востаннє редагував Long: 10.06.2021 о 11:51
Пояснення дещо путане)) вийшло...
Проте основна ідея вказана починаючи з відмітки в 70% людина мусить витрачати єнергію для подальшого накопичення яке в свою чергу неможе становити по факту більше ніж 90%.
Хоча навіть так я зовсім непевен що це зрозуміло![]()
Прекрасный Закон от Зеленского...
Стаття 1. Поняття корінного народу України
1. Корінний народ України – автохтонна етнічна спільнота, яка сформувалася на території України, є носієм самобутньої мови і культури, має традиційні, соціальні, культурні або представницькі органи, самоусвідомлює себе корінним народом України, становить етнічну меншість у складі її населення і не має власного державного утворення за межами України.
2. Корінними народами України, які сформувались на території Кримського півострову, є кримські татари, караїми, кримчаки.
Це було "голе" пояснення))
Фактично там треба брати до уваги ще і склад енергії який людина могла накопичити в принципі, там сам чорт ногу зломить))
Але можна припустити що як діючий актор Зеленський просто неміг практично накопити саме той склад енергії який мусивби бути у політика, в цьому основна трогедія для нього як і для тих хто за нього проголосував)) Це все тойже актор який просто грає (буквально) роль президента але вже не в кіно а насправді.
кор. я хотел сказать не совсем то о чем ты подумал
мы просто дошли до пздца и ни у кого не хватает яиц это признать
отток рабочей силы, распадающаяся промка, обязы по выбросам, энергоносители - все это убило экономику и кроме как налоговым раем или упрощенкой типа кучминской эту проблему не решить, на душу работающего полтора пенса, даже если отбелить з/п ее не будет хватать на пенсионное обеспечение предусмотенное законом
я уже молчу про различные перекосы
ну вот пример пул наших сельхозэкспортеров
кернел в прошлом году 9.8 млрд НДС возмещения, уплаченых налогов 0,36 млрд
сантрейд 4,26 НДС 0,23 млрд налогов
каргил - 3,8 млрд НДС 0,09 млрд налогов
Нубилон - - 4,28 НДС 0,46 налогов
гленко 2,77 и 0,13 налогов
АДМ - 4,66 и 0.1 млрд налогов
про зеленый тариф молчу, про лекарства молчу, про ахметова молчу
и да, Саш, вот такие они наши иностранные инвесторы
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ну фот...
УЕФА проанализировал новую форму сборной Украины после запроса со стороны РФС и обязал убрать с нее надпись "Героям слава".
Источник: https://censor.net/ru/n3270565
Думаю, це Вам буде цікаво.
Вот Зеленского называют клоуном…Я вам скажу такую вещь - те, кто считает Зеленского клоуном, сами клоуны. Они очень сильно ошибаются. Дело в том, что это уже поняли в России и через год примерно окончательно поймет Запад и наша внутренняя оппозиция. Клоун никогда не объявит войну одновременно олигархам, одновременно контрабандистам, одновременно "ворам в законе" и одновременно Путину. Это надо яйца иметь, понимаете? Он способен на поступки. По моим оценкам он перешел уже красную линию, за которой невозврат, потому что он такому количеству людей перешел их интересы, что речь уже может пойти о физической ликвидации, если не сейчас, то потом. Потому что те люди не прощают таких вещей. Он же не всю жизнь будет президентом, правильно? И как его не охраняй, надо будет прятать семью, родителей. Вы думаете, он этого не понимает? Он пошел на это все ради Украины. Он реально хочет поменять страну. Он очень смелый, решительный человек. Он человек глубоко порядочный, он считал, что договора надо выполнять и нормальные люди не воюют, а договариваются. Это означает лишь одно – если его обмануть в этих добрых чувствах, то тем злее он станет. Очень скоро и Запад, и внутренняя оппозиция поймут, что клоун здесь кто угодно, но только не Зеленский.
По моим оценкам, ему еще год, и он окончательно дозреет, а заявку не просто на президента, а на государственного деятеля он уже сделал. Если он реально осуществит все, что он планирует, а он планирует рынок земли, цифровизацию, борьбу с олигархами, то мало не покажется.
https://telegraf.com.ua/ukraina/poli...-i-putinu.html
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks