| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В теме про Пэтра.... но не все...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
«Щоб посадити мільярд дерев в Україні за три роки, потрібно посадити більше ніж 10 дерев на секунду»
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Якщохтось незрозумів в чому гумор цього рішення, зверніть увагу на те що Зеленському залишилося саме три роки до закінчення каденції...
А отже на будьяку спробу вказати йому на необхідність вирішення поточних питань, Зеленський накинеться на критиків з риторичним питанням "чому ви не дерева саджаєте??!" як це було уже в 2014 коли деякі політики так питали "чому не в АТО??!".
ВІн вичерпався... Все, людина небачить ніяких перспектив для себе в подальшому і нерозуміє чому до неї цепляються, та і непобачить уже((
От вам аби все перерахувати. Хороша ж людина, так гарно сказала, мільярд дерев(дерів) посадити - так красиво звучить, заслухатись просто. А ви своїми підрахунками вертаєте у якусь буденну реальність, а ще навіть у бюджет цифру не заклали![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Мені похер за кого Шурік голосувати буде...
І чи буде Зеленський президентом надалі. Я про те що Зеленський актор, а як актор він для цієї посади правильно мислити невміє. Якщо поглянути на проблему з його точки зору, то президент просто час від часу грізно на когось покрикує і все)) в цьому і всі обов'язки.
Сучасну Україну не Порошенко будував і не Зеленський... Сучасну Україну будувало суспільство. Тож мені дійсно похер)) я українець і я незгоден.
мільярд мільярдерів саджають мільярд дерев
у майбутньому буде тільки ліс, а посеред лісу - університет майбутнього (за 7 млрд)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks