Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1523 з 2532 ПершаПерша ... 5231023142314731513151415151516151715181519152015211522152315241525152615271528152915301531153215331573162320232523 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 30 441 по 30 460.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Вас столько раз тыкали носом и если вы типа или "я не помню" или "цэ не я, я только цитату принесла" то что об этом говорить
    Не будь дурнем, не сприймай на віру, перевіряй інформацію, що не відповідає дійсності і наводь реальну.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    8 055

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Мы не можем быть всегда молодыми...Печальный факт. Мы стареем и превращаемся в пенсионеров. Средний размер пенсий в Украине такой, что ее не хватает на коммуналку зимой. Доживешь до пенсии - узнаешь.)
    Вы ищете логику, пенсия маленькая значит х** Зеленский станет президентом второй раз, ну посмотрим как это работает.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Hon. Judge Dredd@Dredd_Director
    "Значить все правильно Володя робить, раз порохоботів так ковбасить". Цю фразу з різними варіаціями я зустрічав безліч разів, і сьогодні теж. Тобто, ви з розбігу пірнули в океан лайна лише для того, щоб позлити якихось абстрактних порохоботів? Браво! Не для цього? А для чого тоді? Щоб ось це от "дачі - на х*й, кортежі - на х*й"? Так Володя ж першим ділом переїхав на державну дачу і збільшив свій кортеж у рази. Чи щоб "зупинити тарифний гінацид"? То у мене для вас погані новини: тарифи виросли як і кортеж, відразу у кілька разів, Володя на дрібниці не розмінюється))) А, ви ж хотіли перестати стріляти і зупинити війну. Тут так, виконав, стріляти перестав. Але "та сторона" не перестала і війну не захотіла зупиняти. Я вже не хочу знову згадувати за знищену зовнішню політику, економіку, відмінені субсидії, про це вже без мене сказано не раз. "Все правильно Вова робить..." Що, курва, що робить? А, Порошенка переслідує! Ви ж майже знищили державу для того, щоб Вовка Порошенка посадив! Але він і цього не спромігся зробити) Спойлер: і не зробить. То що ж Володя таке робить з того, що обіцяв? Якщо чесно, мені цікаво лише одне: чи усвідомлюєте ви, як майстерно вас, лохів, обвели навколо пальця? Думаю, розумієте, але навіть собі в цьому зізнатися не наважуєтесь, тому й продовжуєте хорохоритись. Що ж, бачили очі, що купували, тепер їжте, хоч повилазьте.
    Сложно это ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Экс-заместитель секретаря Совета национальной безопасности и обороны, бывший первый заместитель командующего Сил специальных операций Сергей Кривонос уволен из рядов Вооруженных Сил Украины

Kryvonos Serhii
    2 год ·
    Звільнений з лав Збройних Сил Украіни...
    Звільнений без рапорта.
    Служити державі хотів, але прислуговуватись не буду та не вмію.
    Тому і звільнили. Кажуть «немає посад». Хоча іх достатньо. Розумію...команда з Офісу Президента.
    Тридцять два з половиною роки. Багато це? Десятки місць служби, а ще більше місць проживання. Гуртожитки, чужі наймані квартири.. Служба була цікавою та нелегкою. У більшості, слава Богу : на полігонах, лісах, горах, степах.
    Не на плацу !!!
    Сотні навчань , тисячі стрільб, сотні польових виходів . Цікаво і дуже цікаво !!!! Дякую Господу, що дав мені долю і здоров’я служити у еліті Збройних Сил !!!!
    Вдячний своїм армійським вчителям, які на різних етапах моєі служби мене вчили, віддали частину своєї душі та досвіду.
    Так само і я, віддавав частину себе сотням, тисячам солдат та офіцерів.
    Дякую всім за сумісну службу! Найкраща служба була на війні, бо саме там був жорсткий іспит, моєі спроможності захищати свою Батьківщину.
    Вмію і можу це робити!
    Можу і буду робити це далі!
    Бо моє звільнення - це початок нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в арміі і державі!
    Наразі мене вже нічого не стримує, з урахуванням того, що супротивники застосовували нечесні і брудні прийоми. На війні дозволені всі прийоми....
    Все ще попереду - боротьба за Украіну !
    Дякую військовій розвідці за чудовий старт моєі служби!
    Дякую військам спеціального призначення в яких прослужив більше 20 років!
    Дякую ВДВ за чудову службу в 2012 -2014 роках!
    Дякую ССО за те, що Ви є !
    Дякую дружині за те, що завжди підтримувала мене і чекала ! Дякую батькам і братові, за підтримку! Дякую донечці , що пішла армійською стежкою батька!
    Всім хто мене підтримував і йшов поруч до нашої Перемоги - шана і повага!!
    Створили ВДВ і ССО, створимо і ТРО, і багато чого вкрай необхідного для зміцнення нашоі держави!
    Разом!
    Незважаючи на супротив і саботаж !!!
    Крок за кроком до нашої Перемоги, до нової Украіни!
    Наснаги і завзяття живим!
    Вічна пам‘ять загиблим!
    Маю честь!
    Дякую!!!
    Боже , бережи Украіну і її народ!!!!

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    и надьежди с любовью тоже))
    ...а как вы определите тогда чувства Шурека и нимношко ваши? )

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Микеланджело Переглянути допис
    Вы ищете логику, пенсия маленькая значит х** Зеленский станет президентом второй раз, ну посмотрим как это работает.
    Слышу сомнения в рядах зеленинцев... Держите шаг! Ещё три года держать ))

Дописів
    26 059

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    не восемь?))

Дописів
    8 055

Типово

Есть сомнения, что Зеленский будет президентом один срок. Шуриков много в стране.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Не хорошие слова ....про народ, который выбирает. Но раз можно ошибиться, но наступить на одни и те же грабли дважды- это перебор.
    За что его выбирать второй раз? Он прекратил войну, в страну пошли инвестиции, идет борьба с коррупцией, вырос уровень жизни? НЕТ, нет и еще раз нет.
    А что вам, его выбоцям, говорило о том, что он а состоянии сделать хотябы десятую часть из того?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    не восемь?))
    Глядя на рашку и ваш зелёный оптимизм непробиваемый - можно и такое рассматривать как крайний вариант.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Новую методичку разработали.
    "Зеленский метит в диктаторы".

... а ведь еще совсем недавно рассказывали, что нет никакого Зеленского, а только Коломойский ...
    )))))))))))))))))))))))))))))
    Та какая же она новая... "На смену кровавому Пастору пришел кровавый клоун" В России уже давно шутили. А может и не шутили, кто же их разберет. Я даже это сюда с годик назад приносил.... вот теперь ФСБшники посчитали, что это можно запускать и через пэтрову свору сюда... а свора и рада стараться. Им не привыкать ху.йла с шоблой прикрывать....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Есть сомнения, что Зеленский будет президентом один срок. Шуриков много в стране.
    Ти впевнений, що всі будуть терпіти погіршення умов життя заради чиїхось розборок. Звідки візьмуться покращання?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Та какая же она новая... "На смену кровавому Пастору пришел кровавый клоун" В России уже давно шутили. А может и не шутили, кто же их разберет. Я даже это сюда с годик назад приносил.... вот теперь ФСБшники посчитали, что это можно запускать и через пэтрову свору сюда... а свора и рада стараться. Им не привыкать ху.йла с шоблой прикрывать....
    Кривавий клоун - це реально кумедно.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ти впевнений, що всі будуть терпіти погіршення умов життя заради чиїхось розборок. Звідки візьмуться покращання?
    Нарисуют же. Ну вот буквально выше вашего поста мынарод видосик притащил о том как Моня олигархов замочил ))

Дописів
    8 055

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Микела вы с Душем зае*али своим уровнем жизни, власть обманывает, а вы уровень жизни, д*билы.

Дописів
    46 288

Типово

Микела вы с Душем зае*али своим уровнем жизни, власть обманывает, а вы уровень жизни, д*билы.
    Ваш любимый вас обманывает? Концепция поменялась? (С) ))

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Виведи цю владу на чисту воду ідіоте. Кожне збочене вважає себе месією, але нічого не робить, що б змінити на краще. Не робить, значить стає гірше.

Дописів
    26 059

Типово

Нарисуют же. Ну вот буквально выше вашего поста мынарод видосик притащил о том как Моня олигархов замочил ))
    вот видите как надо - хоп и киношка...а там целую операцию спецслужб турков с американцами под руководством Петра Алексеевича клоун сорвал...а кина на тему нету

Дописів
    8 055

Типово

Ваш любимый вас обманывает? Концепция поменялась? (С) ))
    Все хорошо, я в другой стране.
    Украинцы два срока Зеленского переживут, жалко людей, но такая судьба.

Сторінка 1523 з 2532 ПершаПерша ... 5231023142314731513151415151516151715181519152015211522152315241525152615271528152915301531153215331573162320232523 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті