| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Сьогодні 60-му знову Порошенко зранку в тапці нассяв.
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Ні, це про загальну психологію.
Кожна людина в першу чергу робить все для себе.
І це не тільки про вигоду, це про своє Я.
Можно на будь якому прикладі розглядати.
Все залежить від потреб, а вони складаються з багатьох речей: виховання, структури особостості, звичок, поглядів, комплексів, тощо.
А я вам ще раз нагадую: на такій посаді людина по суті перетворюється на функцію. З численними визначеними обов'язками, правами і максимально обмеженим правом на приватність. Особенно з 2014 року (майже цитата). Коли, по ідеї, і 25 годин на добу було б замало для невідкладних справ.
"В першу чергу для себе" - не потрібно пробиватись на такі посади, де це недоречно. Щонайменше.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Ви не зрозуміли.
Нема жодної людини на світі, яка не робить в першу чергу для себе.
Ну, нема такої.
І будь яка посада, це для себе.
Я б не пішла на неї, бо це не для мене.
Колись мені один добробатовєц сказав, що якщо б знав, що 73% все зілюйть, він би у 14 не пішов на захист,а краще б звалив у Європу. Я відповіла, що не звалив би,бо тоді б він не був сам собою, а був би іншою людиною.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks