Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1511 з 2532 ПершаПерша ... 5111011141114611501150215031504150515061507150815091510151115121513151415151516151715181519152015211561161120112511 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 30 201 по 30 220.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Саша, ми не ржемо. Щоб ржати над тим, що сьогодні в Україні відбувається - треба повним дебілом бути. Ми плачемо практично.
    Помнится перед выборами президентскими, мне кто то говорил.... "у Зеленского нету никаких шансов, и это мы его еще не мочили"... я не стал уточнять кто такие мы, что такое мочить.... но вот задумался, а может то, что сейчас происходит и есть результат того мочилова? Непризнание иных это признак отсталого общества.... Так чего тогда ждать от того общества....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Саша, ми не ржемо. Щоб ржати над тим, що сьогодні в Україні відбувається - треба повним дебілом бути. Ми плачемо практично.
    И шо ж такого необычного происходит то, что аж плакать ??

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Помнится перед выборами президентскими, мне кто то говорил.... "у Зеленского нету никаких шансов, и это мы его еще не мочили"... я не стал уточнять кто такие мы, что такое мочить.... но вот задумался, а может то, что сейчас происходит и есть результат того мочилова? Непризнание иных это признак отсталого общества.... Так чего тогда ждать от того общества....
    "Непризнание иных"? Це ти про що зараз? Порох програв вибори, ВИЗНАВ це і пішов. Не давив адмінресурсом, не відправляв в комісію якогось Колю Котлету, щоб той там усіх на коліна ставив. Так може "невизнання інших" - це все ж те, що зараз зелена влада робить? Подумай про це.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Дожди.....
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

"Непризнание иных"? Це ти про що зараз? Порох програв вибори, ВИЗНАВ це і пішов. Не давив адмінресурсом, не відправляв в комісію якогось Колю Котлету, щоб той там усіх на коліна ставив. Так може "невизнання інших" - це все ж те, що зараз зелена влада робить? Подумай про це.
    Я про то, что что бы что то построить, его нужно строить, а не вставлять палки в колеса тем кто пытается это строить....
    ЗЫ я бы подумал, если бы мне было жалко ту систему. Но мне ее не жалко. Вот совсем не жалко. Зачем мне думать. Тебе жалко, ты и думай..... Может что то и придумаешь.....

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Кое кто думал, что будет править вечно. А его взяли и сместили. И кто сместил. Клоун.... вместе с баранами которые его поддержали... И Самолет думает что все забыли, как он тут называл сторонников Зеленского баранами и овцами....

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Всегда и везде приходят новые. Вот только рабочим системам это пох, а не рабочим.... ну короче маємо, що маємо.... В современных условиях ВСЕ решает народ. Нравится это кому то или нет. Единственный способ этого избежать это диктатура. По этому пути и пошли Беларусь с Россией. Но кроме изоляции от всего цивилизованного мира это им ничего не принесет. И да у нас одна система. И им и нам она досталось от СССР. Только мы пошли своим путем, а они своим....
    В сучасних умовах все вирішує телевізор, СМІ і пропагандони.
    Недарма перше, що зробив Хуйло - віджав під себе всі СМІ, перетворив журналістів на пропагандонів. А нарід не змінився з часів Римської імперії, він хоче тільки Хліба і видовищ. От у кого в руках держава - хліб і СМІ - видовища, той і керує.
    Диктатура приходить не тоді коли народ ропщєт, а саме навпаки, коли він мовчить. Бо настає такий момент, коли владі вже облом грати в хліб та видовища, вона просто це все відкидає і вилазить її справжнє мурло.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Дожди.....
    А, так часовню тоже Зеленский развалил !?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    В сучасних умовах все вирішує телевізор, СМІ і пропагандони.
    Недарма перше, що зробив Хуйло - віджав під себе всі СМІ, перетворив журналістів на пропагандонів. А нарід не змінився з часів Римської імперії, він хоче тільки Хліба і видовищ. От у кого в руках держава - хліб і СМІ - видовища, той і керує.
    Диктатура приходить не тоді коли народ ропщєт, а саме навпаки, коли він мовчить. Бо настає такий момент, коли владі вже облом грати в хліб та видовища, вона просто це все відкидає і вилазить її справжнє мурло.
    Ну у них это сработало. А у нас нет. В какой ни будь Америке делать такое даже в голову не придет. Методы у всех одни и те же. Но они по разному работают в разных системах.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я про то, что что бы что то построить, его нужно строить, а не вставлять палки в колеса тем кто пытается это строить....
    ЗЫ я бы подумал, если бы мне было жалко ту систему. Но мне ее не жалко. Вот совсем не жалко. Зачем мне думать. Тебе жалко, ты и думай..... Может что то и придумаешь.....
    Коли ви усвідомити, що Вава нічого не буду окрім своєї особистої влади?
    Як раз так, щоб була ще і на другий, і на третій терміни, до обнуління.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ну у них это сработало. А у нас нет. В какой ни будь Америке делать такое даже в голову не придет. Методы у всех одни и те же. Но они по разному работают в разных системах.
    В нас тільки зелень починає це.
    Всі кроки будуть саме про це, щоб зачистити простір інформації і залишити тільки тих, хто буде апладувати Ваві.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Это Вы дальновидно сейчас заложились на всякий случай ... ага.
    )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Кое кто думал, что будет править вечно. А его взяли и сместили. И кто сместил. Клоун.... вместе с баранами которые его поддержали... И Самолет думает что все забыли, как он тут называл сторонников Зеленского баранами и овцами....
    Но ты же не сторонник Зеленского. Или ты думаешь, что все забыли что ты за Зеленского не голосовал? ))))))))
    P.S. - еще я говорил(и продолжаю говорить), что мнение миллиона мух что говно сладкое, не заставят меня в это поверить.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Коли ви усвідомити, що Вава нічого не буду окрім своєї особистої влади?
    Я скажу просто. Если мы допустим третий термин, значит грош нам цена как нации.... У Кучмы не прокатило, а он был значительно лучше аппаратчик чем Зе! хотя может быть по этому и не прокатило...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Всі кроки будуть саме про це, щоб зачистити простір інформації і залишити тільки тих, хто буде апладувати Ваві.
    Ага.
    Шария, стало быть, тоже напрасно зацепили ??

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

А, так часовню тоже Зеленский развалил !?
    Конечно...
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Но ты же не сторонник Зеленского. Или ты думаешь, что все забыли что ты за Зеленского не голосовал? ))))))))
    P.S. - еще я говорил(и продолжаю говорить), что мнение миллиона мух что говно сладкое, не заставят меня в это поверить.
    Ну если жить в говне и не пытаться с него вылезти, то мнение мух таки имеет значение.....
    ЗЫ в смысле я за Зеленского не голосовал? Или это ты включил Бабу и Кит? Голосовал, и в первом и во втором туре. И этого никогда не скрывал.... Я не голосовал на парламентских. Потому что считаю, что выборы по партийным спискам в Украине нонсенс, у нас нету политических партий. НИ ОДНОЙ,

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Ага.
    Та к Зеленскому такая ненависть, что они готовы уничтожить Украину, лишь бы он не был президентом. Они правда этого пока не признают, но еще не вечер. Шарий это мелочь. Медведчука вон защищают.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я скажу просто. Если мы допустим третий термин, значит грош нам цена как нации.... У Кучмы не прокатило, а он был значительно лучше аппаратчик чем Зе! хотя может быть по этому и не прокатило...
    А навіщо взагалі давати йому шанс дійти до цього і чекати, коли він все зачистить?
    Можно підтримувати те, що гарно для країни, але ж ви підтримуєте буквально все і жодної критики. Отак і йде поступова узурпації влади. А потім: Ой, а як же так вийшло?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ага.
    Шарій, як і медведчуківські канали не критики влади, вони агенти раші і критики існування самої незалежної України.

Сторінка 1511 з 2532 ПершаПерша ... 5111011141114611501150215031504150515061507150815091510151115121513151415151516151715181519152015211561161120112511 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті