| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мне не сложно освежить много раз ранее написанноеКримінально-процесуальний кодекс України 2012
Стаття 135. Порядок здійснення виклику в кримінальному провадженні
1. Особа викликається до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду шляхом вручення повістки про виклик, надіслання її поштою, електронною поштою чи факсимільним зв'язком, здійснення виклику по телефону або телеграмою.
2. У разі тимчасової відсутності особи за місцем проживання повістка для передачі їй вручається під розписку дорослому члену сім’ї особи чи іншій особі, яка з нею проживає, житлово-експлуатаційній організації за місцем проживання особи або адміністрації за місцем її роботи.
3. Особа, що перебуває під вартою, викликається через адміністрацію місця ув’язнення.
4. Повістка про виклик неповнолітньої особи, як правило, вручається її батьку, матері, усиновлювачу або законному представнику. Інший порядок вручення повістки допускається лише у випадку, якщо це обумовлюється обставинами кримінального провадження.
5. Повістка про виклик обмежено дієздатної особи вручається її піклувальнику.
6. Повістка про виклик вручається особі працівником органу зв’язку, працівником правоохоронного органу, слідчим, прокурором, а також секретарем судового засідання, якщо таке вручення здійснюється в приміщенні суду.
7. Повістка про виклик особи, яка проживає за кордоном, вручається згідно з міжнародним договором про правову допомогу, згода на обов’язковість якого надана Верховною Радою України, а за відсутності такого - за допомогою дипломатичного (консульського) представництва.
8. Особа має отримати повістку про виклик або бути повідомленою про нього іншим шляхом не пізніше ніж за три дні до дня, коли вона зобов’язана прибути за викликом. У випадку встановлення цим Кодексом строків здійснення процесуальних дій, які не дозволяють здійснити виклик у зазначений строк, особа має отримати повістку про виклик або бути повідомленою про нього іншим шляхом якнайшвидше, але в будь-якому разі з наданням їй необхідного часу для підготовки та прибуття за викликом.
Докладніше: https://kodeksy.com.ua/kpku-2012/135.htm
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Посмотрел. Не сказал бы что не интересно. Канал финансирования террористов созданный Медведчуком под прикрытием СБУ, которое туда кэш доставляло это на данный момент самое интересное во всем Бигус. И обещано еще больше.... Так что думаю этот выпуск ключевой. Хотя обещают они много чего...
ЗЫ аж интересно стало, что теперь про Медведчука запоет наша "патриотка" макрамешница...
ЗЫ ЗЫ Пэтру теперь самому нужно проситься на допрос....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
У вас короткая память - это как у Глобуса - профдеформация или стоит волноваться как за Шурека?
Сколько тут было сказано про уголь из ЮАР и стоимость платёжек в итоге.
И о том как Моня лично утвердил закупку угля у сепаров через Ротердам сейчас. Правда побэкал для приличия немного...
Ну и потом вообще ввел ручное регулирования цен на тарифы.
Хотелось бы посмотреть этого членограя регулирующего африканские цены ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Це пише людина, яка ретельно вже 7 років вивчає всі переміщення вугілля з лугандонії.Иосиф Пиночет@Jose_Pinoche
·
26 мин
Посмотрел творчество Бигуса про роль Медведчука в поставках угля из #ордло на украинские предприятия. 33 минуты словесного поноса и 4 - прослушка. Полезной для меня информации - 0. Была надежда узнать что-то новое, да померла.
Субъективно для меня - ни о чем.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Это тот Пиночет что зуб давал?
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
У вас якесь викривлення сприйняття світу.
Критика влади за те, що не займаються реальними розслідуваннями і роботою задля реального вироку медведчуку, а займаються піар-шоу з однією метою - напридумувати знов купу фейків про Порошенка, це не захист медведчука, це саме критика зелених бібізян.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ведьма, ты тут можешь хоть на кизяк изойти, обвиняя всех я вся во лжи и выкреленни свиту, но Бигус уже выпустил третью часть и обещает еще. А Пэтро официально убегает от решения этих вопрос. Лично я сделал однозначный вывод. Виновен. И я думаю, это вывод сделал не только я. Более того ваши истерики во этому вопросу говорят о том, что такой же вывод сделали и вы, но продолжаете упорствовать своей защите как минимум преступника, а то и предателя. Кто за деньги, кто за идею, и кто и просто не в состоянии признать свои ошибки...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks