| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Участь Білорусі у Євробаченні заморожено організаторами конкурсу!
Це означає, що Білорусь не матиме права брати участь в Євробаченні до зміни політичного режиму і скасування санкцій.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Согласно вышеозвученным условиям, если хочешь вареньеца на губки, сначала сделай кабальеро в годах приятное.
Ты уже готов,губастенький?
Нецікаво...
Цікаво інше, я спробував переглянути якби мусив діяти пілот в аналогічній ситуації, але маючи право суверенної території авіасудна. Розуміючи що його розводять пілот однозначно виконавби всі вимоги ПВО але)) Але після посадки просто не відкривби дверіХочеш когось затримати??? Штурмуй!
Від подібної перспективи навіть такий придурок як Лукашенко попустився би)) Озброєний штурм суверенної території це однозначний привід для війни.
Востаннє редагував Long: 29.05.2021 о 06:12
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Сучасне міжнародне право забороняє насильницьке захоплення чужих територій, порушення державних кордонів, використання території будь-якої держави без його згоди.![]()
Отже...
В разі примусової посадки авіасудна, затримавша сторона має спочатку повідомити про причину і ціль цієї посадки, дочекатися дозволу сторони власника авіасудна і прибуття його консула, і лише потім має право увійти на суверенну територію.
Вот это уже лучше. Вы неплохо извернули приведённый Йораном текст в камешек в мой огород.
Это радует. Значит оживаете. А то после снятия моего предложения стать моей 4-ой женой, Вас больно было даже читать. Что-то тусклое, невнятное, растрёпанное....Без логики.
Возвращение логики я правда не наблюдаю, но прилив энергии уже неоспорим. У Вас стала необычайно...э...буйная () и красочная фантазия. И Вы несомненно создадите шедевр фантастического творения в стиле "Абсурдизм". Успех прямо сам просится Вам в руки. Так дерзайте. Я верю в Вас. Я переживаю за Вас. Я надеюсь на Вас. Удачи Вам в творчестве.
Ваш ФАН.
Странік і сучасність?
Ні. Ви навіть до середньовіччя не доросли.
Живете на рівні скотарськіх племін. По тим же законам, з тими ж сенсами і правилами.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Вспомнил чего я в свое время отписался от этой темы. Даже на этом форуме тема про Беларусь это заповедник совков....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Будьласка...
Ціль авіарейсу була в трьох хвилинах льоту, терористи не посилають мейли за три хвилини до посадки)) мейли взагалі раз на добу перевіряють як правило. Тим більше якщо мейл на арабській мові, потрібно ще найти перекладача перш ніж прочитати. Зв'язка з компанією диспечер ненадавав посилаючись на те що ніхто не відповідає. Висновок: Нас розводять!
Тож я дійсно здивований що пілот не здогадався просто після посадки дати команду стюардесам не відчиняти двері)) і запросити у диспечера косула своєї держави.
Очевидна причина чому на борту однозначно нема бомби теж очевидна))
Якщо літак при зниженні і посадці не вибухнув, то вибуху небуде і в подальшому. А отже можна розслабитися, дочекатися поки прибуде консул ну або диспечер таки зможе дозвонитися до керівництва компанії.
Проблема данної авіакомпанії скоріше в тому що пілот виявився недостатньо агрессивним))
І не поставив спецслужбу Луки перед фактом що вертів він її...
Ще одна причина яку не згадав зразу в тому що Протасевич виявився одним єдиним в літаку хто запанікував і повідомив екіпаж про те що йому загрожує смертна кара. Якби екіпаж не валяв дурника а просто уточнив би за що саме, то мавби буквально тверду гарантію того що літак вибухнути просто неможе. А тому є час і можливості погратися з керівництвом Білорусі в гру "а хто тут у нас такий крутий" запропонувавши штурмувати літак.
Нема саме тому що ніхто із авіаційних "спеціалістів" неставив перед своїм персоналом задачу провести банальне психологічне дослідження "чому саме терористи обирають в якості жертви саме авіаперевізника?". Яка очевидна причина в кожному окремому випадку??!
Окремих випадків було нетак вже і багато, а тому розібравши їх можна вивести рекомендації по реагуванню для екіпажів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks