| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Колхозник действительно находится в какой-то параллельной реальности - собрался летать через северный полюс
Только там не летают не только из-за технических нюансов, а и из-за соображений безопасности. И как он собрался сажать самолёты, если ЕС под запретом, дурачок тоже не уточнил.
Будем летать по нейтральным пространствам Средиземного моря, Балтики и Северным полюсом – нам никто это не запретит», — отметил Лукашенко.
![]()
Востаннє редагував Dan-M: 26.05.2021 о 15:53
Я правильно понимаю, что "взрывным устройством" в Республике Бацьки решили считать Протасевича ?
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
27 лет высшей должности в республике Беларусь не убили в Грыгорыче колхозника. Вывод. Беларусь страна колхозников.
ЗЫ это я про сегодняшние истерику Бацьки на уровне колхоза Путь Ильча....В Украине это смешно. Белорусам осталось только повесится.... Такой президент это позорище. Такой президент в течении 27 лет это полный писец....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
слава найвеличнішому лідеру сучасності
Первый пошел.
Хотя может уже и не первый. Я не слежу...Білоруський літак "Мінськ – Барселона" з ганьбою завернули з ЄС
Польща не впустила у свій авіаційний простір літак компанії "Белавіа", який прямував з Мінська до Барселони. Річ у тім, що Євросоюз заборонив авіаперевізникам Білорусі літати на свою територію через затримання Романа Протасевича.
Джерело: NEXTA Live
Так, літак був вимушений кружляти над Кобрином, що у Брестській області. Все, аби скинути паливо та мати допустиму масу для посадки.
За даними Flightradar, рейс "Мінськ – Барселона" вилетів о 13:30, проте покинути Білорусь не зміг. Ймовірно, літак повертатиметься до аеропорту відправлення.
Чому літак не пускають у ЄС
Євросоюз заборонив білоруським авіакомпаніям літати на свою територію. Все через інцидент з вимушеною посадкою Ryanair у Мінську.
До речі, низка європейських компаній відмовилась літати через Білорусь. Україна теж закрила авіасполучення з Білоруссю.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ну так на карті разворот на Мінськ вже на кордоні Литви та Білорусі. От якби на кордоні України і Білорусі, можна було говорити про нєгостєпріімньіх бандер. А там ще за курсом після Львова та Києва поруч Брест, Гомель, Барановичі, і о жах, Люблін та Варшава. Тобто, до Білорусі оголосити бімбу не хотіли, а південь країни вже позаду.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks