якби ось тут більше конкретики... де ще такі деталі можна було придбати і за яку ціну? бо може статися, що догани й стягнення виявиться забагато..контрабандні деталі за завищеними цінами
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
якби ось тут більше конкретики... де ще такі деталі можна було придбати і за яку ціну? бо може статися, що догани й стягнення виявиться забагато..контрабандні деталі за завищеними цінами
.. дак у кого в Украине нос не в табаке? .. прям уж и цену завысить нельзя .. у нас рынок или прости госпыди госплан?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Ага, зрозуміло: будь яка організація, яка претендує на об'єктивність, має право фінансуватися виключно з держбюджету. Ну, щоб об'єктивно оцінювати дії того, хто цей бюджет їй(цій організації) виділяє. Принцип ми зрозуміли. А по суті: аналіз правильний чи ні? Ну, проценти оті. Чи може хтось заперечує правильність того аналізу???
СЛАВА УКРАЇНІ!
как может претендовать на объективность лавочка финансируемая в основном частным капиталом и капиталом иностранных государств?
прессуха никакая - в этом я с ними согласен, акценты, которые они дают "ложные" "манипулятивные" - мне не нравятся
зеленский скорее не договаривал (донбасс крым), не отвечал (в вопросах с павлюком и др) и тупо забалтывал
откровенной лжи я там не услышал
а манипуляции можно найти в любом предложении и посте. даже твоем))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ще раз: а ким повинна фінансуватися організація, щоб бути об'єктивною??? Поясни мені схему: якщо фінансується отим і отим - значить об'єктивна, якщо кимось іншим - значить бреше. Я запишу собі в нотатнику і надалі буду знати.
P.S.- мало не забув: так хтось оскаржує їх аналіз? Сам Найвеличніший може, чи оххвіс його? Може хоч якась арахамія? Хоч хтось?!!
СЛАВА УКРАЇНІ!
...я вот о чем .. когда речь шла о бэушных бусах/пикапах, и в частности "скорых-помощах", которые были несомненно нужны, поскольку своих не хватало на фронте, и волонтеры всеми возможными способами тащили их через границу - это одно .. Но в данном случае речь идет о запчастях для преприятий Укроборонпрома ... Понятно, что вся военная техника была и есть до сих пор бывшая советская, и запчасти для нее могут идти как из России, так и, например, Польши или Болгарии, где она тоже частично изготовлялась (например, БМП) .. Почему подобные поставки были незаконными в ситуации войны, я не понимаю (даже от врага, которому мы сами продолжали продавать, например, моторы для вертолетов) ... На таможне тоже сидел враг?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Самолет, я тоже не особо люблю найвелычнишого, но то что ты читаешь грантоедская помойка, до манипуляций которой зеленскому как до Киева рачки
(нах я читал этот анализ? но ниче, лишний раз убедился в гандонистости всего грантоедского)
начнем с цифр - 2 цитаты из 17 непрадивы (цензор пошел дальше заклеймив их словом лживые) не так круто звучит как 15 лжи и неправды - манипуляция или нет суди сам
теперь
берем польскую з/п (их же данные) отнимаем 21 % умножаем на курс (7,5) получаем 26662 грн, сами они приводят среднюю з/п (без учеа тени и за вычетом налогов так как их платит работодатель) 21812 грн - приближается? вопрос риторический, теперь сам решай правда или нет, но черти для красоты картинки берут не тупо цифры, а ПКС, а ПКС на самом деле не отражает твой заработок, а отражает насколько переоценена или недооценена валюта страны и здоровость экономики. То что у нас жить дороже чем в Польше это большая проблема и появилась она тут начиная с 2014 года, когда убивалась экономика тарифами, банковской реформой и другими ограничениями экспорта.Неправда
«Хоча якщо ви подивитесь середню заробітну плату все ж таки в Польщі і порівняєте її з деякими… для наших, українців, я маю на увазі, і порівняєте її з середньою заробітною платою сьогодні вже в багатьох містах України — вона дуже сильно наближується до тієї суми, яку люди в Польщі, наприклад, заробляють.»
Середня заробітна плата українців у Польщі в 2020 році становила 4502 злотих на місяць (без вирахування податків). Однак для більш коректного порівняння заробітних плат потрібно враховувати паритет купівельної спроможності (ПКС). Через різницю цін гроші мають різну купівельну спроможність у різних країнах. Тому на однакову суму можна придбати різну кількість товарів і послуг у Польщі та Україні.
Згідно з даними МВФ, у 2020 році курс злотого — 1,79 злотих/$ ПКС, курс гривні — 7,52 грн/$ ПКС. Тому середня заробітна плата українців у Польщі становила $2515 за ПКС. В Україні середня заробітна плата в 2020 році — 14 178 грн, це $1885 за ПКС.
Якщо ж порівнювати з середньою заробітною платою в різних містах України, то в Києві — це 21 812 грн, тобто $2900 за ПКС. Середня заробітна плата у Львові — 12 138 грн, це $1614 за ПКС, у Дніпрі — 11 385 грн, це $1513 за ПКС, у Харкові — 9968 грн, це $1325 за ПКС.
Тобто зарплата українців-заробітчан у Польщі все ще вища, ніж в Україні, окрім Києва. До того ж, середня зарплата у Києві враховує й зарплату висококваліфікованих фахівців. В той час як заробітчани у Польщі, скоріше за все, в середньому обіймають посади нижчого рівня, ніж працівники у Києві. Тому таке порівняння некоректне.
тут ваще окуетьНеправда
«Тому що дуже складно на Закарпатті, коли в угорців якісна інфраструктура, а ми нічого не робимо для Закарпаття, просто нічого не робили. Немає нічого. Я приїхав, коли став президентом — ні лікарень, ні великих підприємств багато, ні доріг, жодного гірськолижного курорту на Закарпатті. Серйозно, жодного. Побудованих нових реабілітаційних центрів».
У Закарпатській області є лікарні. В області дійсно досить слабко розвинена промисловість, яка не є основною галуззю її економіки. Попри це, на Закарпатті спостерігається певне збільшення виробництва промислової продукції. Окрім того, в Закарпатській області є свої гірськолижні курорти. Завдяки програмі «Великого будівництва» в Ужгороді було реконструйовано будівлю вокзалу «Турист», на території якого звели реабілітаційний центр.
конечно есть ликарни при совке построенные, но зеленский говорил как обыватель - больнички сложно назвать больницами, драгобрат сложно назвать курортом а купальни купальнями, дороги заканчивались перед ужгородом с той стороны границы - чистая правда - в чем неправда и тем более ложь по версии цензора? на кого это рассчитано? на ДНРовок и таксисотов дальше жолтых вод не катающихся?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Глобус, я дуже радий, що особисто ти потратив час на якийсь аналіз. Але(ще раз): якщо та "грантоїдська помийка" бреше, чому не вилазять на високу трибуну якісь арахамії чи інші корабельні сосни і не пояснюють нам, хто ж насправді брехун а хто ні???
СЛАВА УКРАЇНІ!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks