Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1484 з 2532 ПершаПерша ... 484984138414341474147514761477147814791480148114821483148414851486148714881489149014911492149314941534158419842484 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 29 661 по 29 680.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    8 529

Типово

контрабандні деталі за завищеними цінами
    якби ось тут більше конкретики... де ще такі деталі можна було придбати і за яку ціну? бо може статися, що догани й стягнення виявиться забагато..

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. дак у кого в Украине нос не в табаке? .. прям уж и цену завысить нельзя .. у нас рынок или прости госпыди госплан?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    якби ось тут більше конкретики... де ще такі деталі можна було придбати і за яку ціну? бо може статися, що догани й стягнення виявиться забагато..
    ..на ОЛХы всё есть, и резисторы по 16 долларов штука, и по 16 долларов коробка ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. дак у кого в Украине нос не в табаке? .. прям уж и цену завысить нельзя .. у нас рынок или прости госпыди госплан?
    За свои рынок, а за бюджетные, извините, госплан....или ни разу не планировали закупки/тендера за бюджетные деньги?
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    8 529

Типово

..на ОЛХы всё есть, и резисторы по 16 долларов штука, и по 16 долларов коробка ...
    конт ра банд ні

викручувалися як могли.. про стан техніки пам"ятаєте? діти моєї подруги з гаражів після роботи не вилазили, ремонтуючи та підсилюючи... а таких було огого скільки!!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

конт ра банд ні

викручувалися як могли.. про стан техніки пам"ятаєте? діти моєї подруги з гаражів після роботи не вилазили, ремонтуючи та підсилюючи... а таких було огого скільки!!
    ... контрабандные в каком смысле? .. запрещенные к ввозу, или без оплаты пошлины? ...

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Можно опрос про IQ запилить.....
    Паржом (с) ))))
    про ICQ
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    VoxUkraine сообщает нам, что он финансируется «за счет благотворительных взносов сотен людей, которым небезразлична судьба Украины, а также грантов донорских организаций». Узнать, о каких организациях идёт речь, можно, познакомившись с финансовыми отчетами, также приведёнными на сайте.

В 2018 году, согласно отчету, 15,1% финансирования VoxUkraine получил от Международного фонда «Возрождение» (МФВ). В 2019 году от этого же фонда было получено 30% дохода организации.

Не будем обращать внимание на то, что эта структура также получала деньги от посольств США и Нидерландов, от американского «Национального фонда демократии», финансируемого Конгрессом США в рамках бюджета USAID. Хотя о какой реальной «независимости» может идти речь в случае организации, финансируемой тем или иным государством?
    Ага, зрозуміло: будь яка організація, яка претендує на об'єктивність, має право фінансуватися виключно з держбюджету. Ну, щоб об'єктивно оцінювати дії того, хто цей бюджет їй(цій організації) виділяє. Принцип ми зрозуміли. А по суті: аналіз правильний чи ні? Ну, проценти оті. Чи може хтось заперечує правильність того аналізу???
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    про ICQ
    Тогда уж лучше Q7.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Ага, зрозуміло: будь яка організація, яка претендує на об'єктивність, має право фінансуватися виключно з держбюджету. Ну, щоб об'єктивно оцінювати дії того, хто цей бюджет їй(цій організації) виділяє. Принцип ми зрозуміли. А по суті: аналіз правильний чи ні? Ну, проценти оті. Чи може хтось заперечує правильність того аналізу???
    как может претендовать на объективность лавочка финансируемая в основном частным капиталом и капиталом иностранных государств?
    прессуха никакая - в этом я с ними согласен, акценты, которые они дают "ложные" "манипулятивные" - мне не нравятся
    зеленский скорее не договаривал (донбасс крым), не отвечал (в вопросах с павлюком и др) и тупо забалтывал
    откровенной лжи я там не услышал
    а манипуляции можно найти в любом предложении и посте. даже твоем))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 034

Типово

Ага, зрозуміло: будь яка організація, яка претендує на об'єктивність, має право фінансуватися виключно з держбюджету. ?
    Не так. Виключно із залишків офіційної зарплати своїх співробітників, заощаджених на сніданках і поїздках в трамваї. З підтверджуючими документами, безумовно.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Совки говорящие по украински, всего навсего совки говорящие по украински.... Не льстите себе деффочки из вас такая же национальная элита, как из меня балерина....
    Какое счастье, что по поводу ТЕБЯ у ПАТРИОТОВ нет ни малейших сомнений: совок без мозгов, ненавидящий Украину.
    Пэтро в жопе
    Ты разве его там видишь рядом с собой?
    я тут умнее всех
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

как может претендовать на объективность лавочка финансируемая в основном частным капиталом и капиталом иностранных государств?
    прессуха никакая - в этом я с ними согласен, акценты, которые они дают "ложные" "манипулятивные" - мне не нравятся
    зеленский скорее не договаривал (донбасс крым), не отвечал (в вопросах с павлюком и др) и тупо забалтывал
    откровенной лжи я там не услышал
    а манипуляции можно найти в любом предложении и посте. даже твоем))
    Ще раз: а ким повинна фінансуватися організація, щоб бути об'єктивною??? Поясни мені схему: якщо фінансується отим і отим - значить об'єктивна, якщо кимось іншим - значить бреше. Я запишу собі в нотатнику і надалі буду знати.
    P.S.- мало не забув: так хтось оскаржує їх аналіз? Сам Найвеличніший може, чи оххвіс його? Може хоч якась арахамія? Хоч хтось?!!
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Дописів
    8 529

Типово

... контрабандные в каком смысле? .. запрещенные к ввозу, или без оплаты пошлины? ...
    мається на увазі
    де ще такі деталі можна було придбати і за яку ціну?
    а контрабандньіє.... так це ж
    Контрабанда — незаконное перемещение через государственную границу товаров, ценностей и иных предметов, сам перемещённый товар, всё запретное, тайное, сделанное украдкой.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

мається на увазі

а контрабандньіє.... так це ж
    ...я вот о чем .. когда речь шла о бэушных бусах/пикапах, и в частности "скорых-помощах", которые были несомненно нужны, поскольку своих не хватало на фронте, и волонтеры всеми возможными способами тащили их через границу - это одно .. Но в данном случае речь идет о запчастях для преприятий Укроборонпрома ... Понятно, что вся военная техника была и есть до сих пор бывшая советская, и запчасти для нее могут идти как из России, так и, например, Польши или Болгарии, где она тоже частично изготовлялась (например, БМП) .. Почему подобные поставки были незаконными в ситуации войны, я не понимаю (даже от врага, которому мы сами продолжали продавать, например, моторы для вертолетов) ... На таможне тоже сидел враг?

Дописів
    8 529

Типово

Почему подобные поставки были незаконными в ситуации войны, я не понимаю (даже от врага, которому мы сами продолжали продавать, например, моторы для вертолетов) ... На таможне тоже сидел враг?
    тут згодна.. сказати більше не можу, бо подробиць вже не пам"ятаю ((

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Ще раз: а ким повинна фінансуватися організація, щоб бути об'єктивною??? Поясни мені схему: якщо фінансується отим і отим - значить об'єктивна, якщо кимось іншим - значить бреше. Я запишу собі в нотатнику і надалі буду знати.
    P.S.- мало не забув: так хтось оскаржує їх аналіз? Сам Найвеличніший може, чи оххвіс його? Може хоч якась арахамія? Хоч хтось?!!
    Самолет, я тоже не особо люблю найвелычнишого, но то что ты читаешь грантоедская помойка, до манипуляций которой зеленскому как до Киева рачки
    (нах я читал этот анализ? но ниче, лишний раз убедился в гандонистости всего грантоедского)
    начнем с цифр - 2 цитаты из 17 непрадивы (цензор пошел дальше заклеймив их словом лживые) не так круто звучит как 15 лжи и неправды - манипуляция или нет суди сам
    теперь
    Неправда

«Хоча якщо ви подивитесь середню заробітну плату все ж таки в Польщі і порівняєте її з деякими… для наших, українців, я маю на увазі, і порівняєте її з середньою заробітною платою сьогодні вже в багатьох містах України — вона дуже сильно наближується до тієї суми, яку люди в Польщі, наприклад, заробляють.»

Середня заробітна плата українців у Польщі в 2020 році становила 4502 злотих на місяць (без вирахування податків). Однак для більш коректного порівняння заробітних плат потрібно враховувати паритет купівельної спроможності (ПКС). Через різницю цін гроші мають різну купівельну спроможність у різних країнах. Тому на однакову суму можна придбати різну кількість товарів і послуг у Польщі та Україні.

Згідно з даними МВФ, у 2020 році курс злотого — 1,79 злотих/$ ПКС, курс гривні — 7,52 грн/$ ПКС. Тому середня заробітна плата українців у Польщі становила $2515 за ПКС. В Україні середня заробітна плата в 2020 році — 14 178 грн, це $1885 за ПКС.

Якщо ж порівнювати з середньою заробітною платою в різних містах України, то в Києві — це 21 812 грн, тобто $2900 за ПКС. Середня заробітна плата у Львові — 12 138 грн, це $1614 за ПКС, у Дніпрі — 11 385 грн, це $1513 за ПКС, у Харкові — 9968 грн, це $1325 за ПКС.

Тобто зарплата українців-заробітчан у Польщі все ще вища, ніж в Україні, окрім Києва. До того ж, середня зарплата у Києві враховує й зарплату висококваліфікованих фахівців. В той час як заробітчани у Польщі, скоріше за все, в середньому обіймають посади нижчого рівня, ніж працівники у Києві. Тому таке порівняння некоректне.
    берем польскую з/п (их же данные) отнимаем 21 % умножаем на курс (7,5) получаем 26662 грн, сами они приводят среднюю з/п (без учеа тени и за вычетом налогов так как их платит работодатель) 21812 грн - приближается? вопрос риторический, теперь сам решай правда или нет, но черти для красоты картинки берут не тупо цифры, а ПКС, а ПКС на самом деле не отражает твой заработок, а отражает насколько переоценена или недооценена валюта страны и здоровость экономики. То что у нас жить дороже чем в Польше это большая проблема и появилась она тут начиная с 2014 года, когда убивалась экономика тарифами, банковской реформой и другими ограничениями экспорта.
    Неправда

«Тому що дуже складно на Закарпатті, коли в угорців якісна інфраструктура, а ми нічого не робимо для Закарпаття, просто нічого не робили. Немає нічого. Я приїхав, коли став президентом — ні лікарень, ні великих підприємств багато, ні доріг, жодного гірськолижного курорту на Закарпатті. Серйозно, жодного. Побудованих нових реабілітаційних центрів».

У Закарпатській області є лікарні. В області дійсно досить слабко розвинена промисловість, яка не є основною галуззю її економіки. Попри це, на Закарпатті спостерігається певне збільшення виробництва промислової продукції. Окрім того, в Закарпатській області є свої гірськолижні курорти. Завдяки програмі «Великого будівництва» в Ужгороді було реконструйовано будівлю вокзалу «Турист», на території якого звели реабілітаційний центр.
    тут ваще окуеть
    конечно есть ликарни при совке построенные, но зеленский говорил как обыватель - больнички сложно назвать больницами, драгобрат сложно назвать курортом а купальни купальнями, дороги заканчивались перед ужгородом с той стороны границы - чистая правда - в чем неправда и тем более ложь по версии цензора? на кого это рассчитано? на ДНРовок и таксисотов дальше жолтых вод не катающихся?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Глобус, я дуже радий, що особисто ти потратив час на якийсь аналіз. Але(ще раз): якщо та "грантоїдська помийка" бреше, чому не вилазять на високу трибуну якісь арахамії чи інші корабельні сосни і не пояснюють нам, хто ж насправді брехун а хто ні???
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Дописів
    26 085

Типово

... чому не вилазять на високу трибуну якісь арахамії чи інші корабельні сосни і не пояснюють нам, хто ж насправді брехун а хто ні???
    зачем?
    я наверное все равно не смогу понять, что бы иметь собственное мнение - зачем нужно чьето пояснение

Дописів
    46 288

Типово

VoxUkraine сообщает нам, что он финансируется «за счет благотворительных взносов сотен людей, которым небезразлична судьба Украины, а также грантов донорских организаций». Узнать, о каких организациях идёт речь, можно, познакомившись с финансовыми отчетами, также приведёнными на сайте.

В 2018 году, согласно отчету, 15,1% финансирования VoxUkraine получил от Международного фонда «Возрождение» (МФВ). В 2019 году от этого же фонда было получено 30% дохода организации.

Не будем обращать внимание на то, что эта структура также получала деньги от посольств США и Нидерландов, от американского «Национального фонда демократии», финансируемого Конгрессом США в рамках бюджета USAID. Хотя о какой реальной «независимости» может идти речь в случае организации, финансируемой тем или иным государством?
    Четыстрадаешь?

Независимость истинная может быть только при финансировании организаций из бюджета власти, да? Нувот как в Рашке ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Сторінка 1484 з 2532 ПершаПерша ... 484984138414341474147514761477147814791480148114821483148414851486148714881489149014911492149314941534158419842484 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті