| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Где Возар. Все свора в сборе, а его нету. Что случилось. Повод как бы важный...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Андрій Смолій
2 ч. ·
Які ж потоки брехні з перших хвилин цього так званого «виступу».
«Ми будуємо країну без олігархів» - брехня.
«Ми йдемо до миру» - брехня.
«Ми підняли зарплати» - брехня.
«Ми будуємо країну справедливості для всіх» - брехня.
Перші 10 хвилин це потім беззмістовних слів про фейкові досягнення, про «тисячі доріг», про «деолігархізацію».
Для кого ця пресконференція? Для тих хто живе в паралельній реальності?
Можливо Зеленський хоче розповісти про «справедливість» для Антоненка чи Кузьменко?
Можливо Зеленський розповість про «справедливість» для свого Коломойського?
Можливо скаже про «велюри» і фальсифікацію виборів?
Ні, він цього не скаже. Бо його промова це суцільна брехня і фарисейство.
І головне досягнення - буде концерт 24 серпня. І це рівень президента...
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Валерій Прозапас
1 ч ·
"....якщо порівнювати з європейськими країнами, ми в нормальному стані" (с) ()
....
Схоже, Зеленський зараз заявить про крах американського імперіалізму та падіння доллара.
Я давно живу, я пам'ятаю як те саме Брєжнєв казав.
Який же треш.
Андрій Смолій
1 ч ·
Президент дає відповідь РОСІЙСЬКОЮ мовою. Цікаво, в якій країні президент буде давати відповіді мовою держави-агресора.
У Франції? У Німеччині? Чи може в тій же Росії.
Ні...у нас знов меншовартість та малоросійство. Гидко.
А щодо іншого, Зеленський просто поплив на питаннях про Коломойського, поплив на питанні оліграхів. На відповідях по закінченню епохи бідності.
Відверто, пресконференція НІ ПРО ЩО!
Розмиті відповіді, брехливі обіцянки і просто хамство, якщо найвеличнішому щось не подобається.
Mason Lemberg
Таким чином, за 2 роки клоун змінив 2 уряди, 2 РНБО, 2 адміністрації імені себе, включаючи звільнення близьких партнерів, 2 генпрокурорів, 3 керівників ДБР, незліченну кількість керівників ОДА. Сьогодні звільнили з посади 3-го міністра охорони здоров'я, тобто наступний буде вже 4-м міністром МОЗ від монобільшості.
І весь той час нам розказують як охєнно ми живемо, які реформи йдуть у вказаних галузях і що винуваті боярє, а не клоун який їх міняє як хоче.
Я так понял, что выступление Президента смотрели только сторонники ПетраАлексеича
Два роки пройшло, а воно ще й досі не проснулося. Кумедний борцун з кармою!Сегодня, 20 мая, президент Украины Владимир Зеленский пояснил, является ли он "приговором" для Петра Порошенко, как ранее он об этом заявлял. По его словам, пятый президент Украины до сих пор не хочет принять действительность. Зеленский отметил, что Порошенко делал очень много плохого, а он стал его "кармой".
.. нафик нам смотреть .. нам пропагандисты из методического кабинета все по полочкам разложат ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Глюк
Востаннє редагував Душ: 20.05.2021 о 15:56
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
СексКексКабан на арену вышел....)))))
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks