Шурик, там тесть Баканова в одноглазниках публикует фоточки со словами "Слава ДНР"))))
СБУ такое СБУ
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шурик, там тесть Баканова в одноглазниках публикует фоточки со словами "Слава ДНР"))))
СБУ такое СБУ
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я не хожу в Одноклассники....
ЗЫ а вконтакт я никогда и не ходил....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Мы все родом из совка. Тебе же Зе! об этом сказал прямо и не двусмысленно недавно...
ЗЫ тесть Баканова президент Украины? Ну или хотя бы депутат? А то у меня сосед тоже много чего говорит...толку то с этого. А Пэтро с Медведчуком вон колоны на марше останавливают и возвращают... Разницу улавливаешь?
ОMG т.е. Одноклассники еще и шарик.... я бы сказал, что ты стал возаром, но не хочу оскорблять Возара, даже он до такого не опускается...
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Володимир Ар'єв.
Хто пам‘ятає скільки Медведчук брехав ще на посаді голови АП Кучми і як темниками змушував брехати журналістів, ніколи не повірить йому на слово. Але для цього треба пам’ятати ці події. Хто на початку 2000-х ходив в школу просто не знають скільки брехні було від цієї персони.
Хто вміє аналізувати і підходить до Медведчука критично, просто візьме і співставить ним сказане з реальними подіями. Подіями із сотнями свідків. Наприклад, звіт Медведчука російським кураторам про начебто зупиненений за наказом Порошенка рух колони ЗСУ на Ізваріно, спростовують всі учасники того маршу: колона йшла, дійшла і виконала бойове завдання. Але бажання робити простий фактчекінг дуже залежить від поставленої мети і, напевно, особистих зв‘язків, симпатій та антипатій.
Медведчук не міг не брехати московським господарям про свою значимість і впливовість. Інакше він втрачав би свою цінність, а Росія завжди своїх кидає, коли використовує. Доведено. І злиті записи робились не СБУ, а іншими спецслужбами, де завжди зливають коли треба і кому треба.
Ну і ще одне. Тодішній президент намагався хоч якось організувати оборону вщент пограбованої Януковичем України, маючи розвалену і таку саму пограбовану проросійською владою армію. Нинішній президент в той час, заробивши купу кешу на приватних виступах перед Януковичем і Медведевим, на піку агресії влітку 2014, продовжив заробляти у Москві на зйомках кіно за кошти російського бюджету. Але винен Порошенко. У Зеленського, який в 2019 році отримав країну, непорівняно сильнішу, ніж у часи руїни 2014-го, інакше і не буде. Він відчуває, хто президент, а хто грає президента. А в серіалах бувають різні сценарії, куди можна вписати і брехню, і підлість, і бруд.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
.. этому тапёру у нашего Президента еще учиться и учиться ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
.. две своры друг друга подйопывают, называя это заботой о безопасности гусударства ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks