опзже перемогло гітлера
зы. піснями рабиновича в раді
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
опзже перемогло гітлера
зы. піснями рабиновича в раді
Востаннє редагував Мафальда: 10.05.2021 о 15:33
Не, голубчик....Малость не так. РАЗОБЬЮТ таки МЁРТВОЕ, фальшивое. Что не даёт дышать. Твой мирок. Твою брехливую гниль. Что бы каждый осознал, кто он есть и где его корни. Ну а потом или купчится уже с пониманием и учётом интересов друг-друга, или разбегаться по разным весям и тыкать друг-другу дули. Только ДВА пути. И "Украина" выживает только при одном.
Вот и всё.
Смішно...
Люди не знають своїх прадідів і прабабів, а воно замахнулося на кожного і має надію, що хтось кинеться щось осознавати...
Мій дід був фронтовик. Я його любила не як ветерана, а як дідуся.
Він ніколи про войну нічого не розказував.
Мої діти вже його не знали. Їм він просто пращур. Ніяких емоцій з цього приводу. Як у будь кого нема емоцій з приводу людей, яких вони ніколи не бачили і ніяк емоційно не зв'язані.
Так, вони знають про нього чисто з інтересу сім' ї. Але це необов'язково для всіх. Багатьом людям навіть їх родинна історія не цікава. І коли гримлять громкі пафосні фрази про дідів, мені смішно. Бо це лицемірство.
Коли матері зараз хоронят своїх синів, які боронять Україну від Орди, я бачу чесні емоції, а не оте фальшиве побєдобєсіє....
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
А ще люблю пісню
https://www.youtube.com/watch?v=kn9Cmkz5C0c&t=80sдень победы отражается в звезде
ветеранов славных войск энкаведе
чьи потомки полуостров увели
этот день мы приближали как могли
Якщо тупорилим совєцкім треба щось тлумачити, то це без мене.
ну это уже многое объясняет..
комсомольско-комуняцкое прошлое не пропьешь
Значит вам нравятся эмоции, когда матери хоронят своих сыновей?
Война должна продолжаться до последнего патрона?
И вы готовы, глядя на честные эмоции матерей, хоронящих своих сыновей, восхвалять свое мнимое фальшивое победобесие?
Ну ладно бы это нравилось вам, и вы сидели бы тихонечко где-то подрачивали в уголке, что типа вы - "победители"
но вы же начинаете свое фальшивое победобесие навязывать всем,
и некоторые даже ведутся..
даже здесь..
не хорошо это
не правильно
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Якщо ви мені скажите, що ви, ваші діти і ваші онуки знають своїх прапрапра, я зніму капелюха. Мало того, якщо ви мені скажите, що ви кожен рік відзначаєте їх день смерті і плачете всією родиною, я вам вклонюся.
От скажіть, з чого ви взяли про "нравиться"?
Там було про шоу і про справжні почуття.
Чи це не зрозуміло для вас?
Справжні почуття вони емпатичні, а ото побєдобєсіє фальшиве.
Що ще вам розтлумачити?
Люди, які не знали війни театрально скорбят. А зараз, коли та війна реальна, не звертають уваги.
Я вже похоронив, не свого, але близького мені.
Ця війна за тебе, той хто продовжує жити якби на одній хвилі з окупантом. Окупант знову повторив, знову 7 років підряд намагається загарбати Україну. Війна бути до тих пір, поки окупант впевниться, що його не чекають і йому нічого не світить.
с вашего же спича
так вы же, и такие как вы, пытаетесь все перекрутить с ног на голову - типа раньше была не та война, и деды не такие, и воевали не так, и победы не было, и скорбят фальшиво
а вот теперь - настоящая война, настоящие эмоции - емпатичні
а кто сказал, что она сейчас настоящая? может она сейчас фальшивая?
и может этот фальш пора уже любым доступным способом закончить - а не пропагандонить про настоящие эмоции матерей, хоронящих сыновей..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks