достаточно. все что надо я услышал
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
достаточно. все что надо я услышал
А як із цим впоралися прибалти?
А що тоді робитиме, наприклад, Катар?
34% по 2016-2017гг в Европе от Газпрома. Ничего не станет.
Ви нічого не переплутали? Досі я думав, що навпаки, росіяни накопичили валюти за рахунок торгівлі вуглеводнями. А воно он як.
Перелічені нації відрізняються від нас тим, що росіяни не вважають їх невід'ємною частиною "русского мира", а вони - теж ніколи не мріяли до нього долучитись. Ідею про торгівлю з ворогом, під час війни (формально не оголошеної, але триваючої), з окупованою територією, реальними песпективами нового нападу і безпорадністю військового керівництва розглядаю, як дивний, недоречний або тупий жарт.
Претендуєте на вакансію в 95-му кварталі?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
В Ялте с 1-го мая вода будет круглосуточно.Врут?Готовимся к отмене графиков подачи воды в Ялте.
Сегодня на оперативно-хозяйственном совещании заслушали врио директора ГУП РК «Водоканал ЮБК» Алексея Григорьева. На сегодняшний день, после того, как сошел снег, имеем 15 млн 999 тысяч метров кубических воды. В идеале было бы 20, но и этот объем позволяет нам перевести Ялту на безграфиковый режим! Принимаем такое решение!!! С мая до октября будем подавать воду круглосуточно
это прекрасно со всех сторон))) сейчас отдыхающие на внеплановые майские каникулы спустят в унитаз много бочек водички
В принципі, я вважаю, нам "какая разница" - є вода, нема води, стоїть міст, упав міст. Потрібно робити своє; те, що від нас залежить на сьогодні, і, безумовно, планувати дії на роки наперед.
А коли навіть такі дрібниці, як зубна паста чи крем в магазині ледь не через один російські, то одразу видно, що керують країною бізнесмени, що п'ятий, що шостий. Залишається сподіватись, що хоч країною не торгуватимуть.
Востаннє редагував Йоран: 29.04.2021 о 23:37
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
я жду?окстись
но по слухам из за поребрика не такие уж и короткие - вроде 11 дней объявили+ запрет в Турцию + закрытая Европа...как раз тот случай когда чем больше приедет в начале лета, тем меньше воды останется к июлю![]()
не дайте, а продайте - согласись, это несколько другое, тем более. что вариант предложен исходя из ответов воинствующих патриотов и методичек для агитаторов зе-команды, что отвоевывать Крым не будем)))
а вообще конечно сюр вызывает невнятное мычание как власти так и воинствующих патриотов когда им на крики оуупант и война задаешь вопрос, сколько погибло наших и их воинов за Крым, почему на административной границе Херсонской области с Крымом не окопы, а таможенные и пограничные пункты и так далее
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks