Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1406 з 2532 ПершаПерша ... 406906130613561396139713981399140014011402140314041405140614071408140914101411141214131414141514161456150619062406 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 28 101 по 28 120.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Ключове слово тут «взрослых» ну і для посилення «сформировашихся умов». Аксо-дентритні синапсатичні зв’язкі у дорослому стані вже не перебудуєш.
    В дорослому стані можна перехилити до себе тільки найманців, не свідомих.
    Практическая психология с Вами не согласна.
    Однако для идеологии "всех, кто не с нами, выгнать или выпилить" - вполне.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Где Леша и где "взрослый сформировавшийся ум"
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ....там ума больше чем у половины форума вместе взятых - он нашел свою нишу подмахивая нужным и получая свое бабло рисуясь в брехунцах всяких)))) что будет в далекой перспективе - х.з., но сейчас капусту рубит и все ок
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Чим же Льоша заважає, що реально бореться за УКРАЇНУ? А ця реальна боротьба дратує безпорадних, бо показує приклад, як насправді треба боронити державу.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Ключове слово тут «взрослых» ну і для посилення «сформировашихся умов». Аксо-дентритні синапсатичні зв’язкі у дорослому стані вже не перебудуєш.
    .
    Щоб довго не шукати - Левко Лук'яненко, академік Сахаров, генерал Григоренко.
    Та й політичний ландшафт України лише повільно формується. Де тут настільки чітко визначені критерії, щоб був сенс впевнено говорити про зради, коли основна маса "партій" і блоків мають "ідеологію" - за все хороше проти всього поганого? Де навіть єдність поглядів і позицій всередині будь-якої "партії", включно з комуністами?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Чим же Льоша заважає, що реально бореться за УКРАЇНУ?
    чим-чим, не борэться, а порэться - за бабки, а не за Украину, ваш леша
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

шоу продолжается - зигующие нацыки, прославляющие ССовцев разгуливают по Киеву, а полиция их защищает..

посмотрим, что будет на 9 мая..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Чим же Льоша заважає, що реально бореться за УКРАЇНУ? А ця реальна боротьба дратує безпорадних, бо показує приклад, як насправді треба боронити державу.
    Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    чим-чим, не борэться, а порэться - за бабки, а не за Украину, ваш леша
    Він дійсно робить ВЕЛИКУ справу, яка так дошкуляє збоченим.

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

а завтра весь Донбас - и мы хотим вместе с нациками, вместе по Киеву, пройти маршем, позиговать..
    и крымчане такие сразу - и мы этого так ждали, прям завтра возвращаемся в Украину..

или нахрена тогда все эти сказки про войну, про оккупацию Крыма?

отцепите тогда этот Донбас и Крым, дайте людям жить спокойно и тут и там, и не ломайте эту комедию..
    и тогда ходите и зигуйте, хоть до усырачки

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

, а полиция их защищает..

.
    Хтось нападає?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 741

Типово

Зе не против встретиться с Путиным в .....Ватикане. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2021/04/28/7291832/
    А знает ли об этом Ватикан?
    После таких заявлений я не уверен, что встреча Зе с Путиным может состояться.
    Востаннє редагував Душ: 29.04.2021 о 00:47
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    8 055

Типово

Критика власти хорошая, спасибо, Зеленский как президент не очень.
    Желаю вдохновения и терпения до 2029 года.

Дописів
    25 977

Типово

...
    отцепите тогда этот Донбас и Крым, дайте людям жить спокойно и тут и там....
    еще раз - Крым и Донбасс не равно люди проживающие там...

Дописів
    25 977

Типово

а я думаю ,что это вчера было за обострение в местной партячейке...Порохобот всплыл... Микела буянил, правда как всегда бессвязно, но...

"Зокрема, слідчі дії проводяться на ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" і в підрозділах ПАТ "АК "Богдан Моторс". Протягом 2015-2019 років ці підприємства уклали з Міністерством оборони дорогі контракти на поставку в ЗС України військових автомобілів, обладнання і надання послуг з обслуговування агрегатів військових кораблів, а саме: постачання понад 300 медичних автомобілів Богдан 2251; понад 800 автомобілів підвищеної прохідності Богдан (МАЗ) 63172; проведення ремонтно-модернізаційних робіт на фрегаті "Гетьман Сагайдачний", закупівлі малих броньованих артилерійських катерів "Гюрза -М", "Кентавр" та інші", - сказав співрозмовник агентства "Інтерфакс-Україна" джерело в ДБР.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

КМУ вчера уволил товарища Коблева с гарантией выплаты бонуса по стокгольмскому арбитражу)))
    не являясь поклонником лучшего менегера Нафтогаза всех времен и народов. а скорее наоборот, могу сказать - правовой нигилизм продолжается, КМУ не имеет полномочий увольнять Коблева, постанова незаконна и да, я считаю, что проворовавшихся чиновников надо не увольнять, а садить
    ну и вишенка на тортике, Коблев мог бы оспорить увольнение в ОАСК (единственный суд в котором можно оспорить дурню ОП, КМУ. ВУ и прочих госорганов), но он подвешен законопроектом про его ликвидацию
    то есть на примере коблева наглядно видно. что у граждан как бы есть право оспаривать незаконность решений центральной власти, а реализовать его (право) фактически невозможно

зы.зы. Шурик, кстати сегодня будут назначать нового министра энергетики, некого Германа Глущенко, который будучи менегером Энергоатома за год нагенерировал 24 млрд убытков, в общем на повышение пацана отправили))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    КМУ вчера уволил товарища Коблева с гарантией выплаты бонуса по стокгольмскому арбитражу)))
    не являясь поклонником лучшего менегера Нафтогаза всех времен и народов. а скорее наоборот, могу сказать - правовой нигилизм продолжается, КМУ не имеет полномочий увольнять Коблева, постанова незаконна и да, я считаю, что проворовавшихся чиновников надо не увольнять, а садить
    ну и вишенка на тортике, Коблев мог бы оспорить увольнение в ОАСК (единственный суд в котором можно оспорить дурню ОП, КМУ. ВУ и прочих госорганов), но он подвешен законопроектом про его ликвидацию
    то есть на примере коблева наглядно видно. что у граждан как бы есть право оспаривать незаконность решений центральной власти, а реализовать его (право) фактически невозможно

зы.зы. Шурик, кстати сегодня будут назначать нового министра энергетики, некого Германа Глущенко, который будучи менегером Энергоатома за год нагенерировал 24 млрд убытков, в общем на повышение пацана отправили))
    Глобус, не нужно каждый раз, когда твоя феодальная экономика очередной раз обосралась, апеллировать ко мне. Я кардинально против нее. Это ты считаешь, что она не работает потому что морды не те.... я точно знаю почему она не работает...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Глобус, не нужно каждый раз, когда твоя феодальная экономика очередной раз обосралась, апеллировать ко мне. Я кардинально против нее. Это ты считаешь, что она не работает потому что морды не те.... я точно знаю почему она не работает...
    да нет. Саш, это твоя капиталистическо-донорско-грантовая экономика обосралась, причем обосралась настолько, что накроет Украину медным тазом
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

да нет. Саш, это твоя капиталистическо-донорско-грантовая экономика обосралась, причем обосралась настолько, что накроет Украину медным тазом
    Ну пусть будет так если тебе от этого легче...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а я думаю ,что это вчера было за обострение в местной партячейке...Порохобот всплыл... Микела буянил, правда как всегда бессвязно, но...

"Зокрема, слідчі дії проводяться на ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" і в підрозділах ПАТ "АК "Богдан Моторс". Протягом 2015-2019 років ці підприємства уклали з Міністерством оборони дорогі контракти на поставку в ЗС України військових автомобілів, обладнання і надання послуг з обслуговування агрегатів військових кораблів, а саме: постачання понад 300 медичних автомобілів Богдан 2251; понад 800 автомобілів підвищеної прохідності Богдан (МАЗ) 63172; проведення ремонтно-модернізаційних робіт на фрегаті "Гетьман Сагайдачний", закупівлі малих броньованих артилерійських катерів "Гюрза -М", "Кентавр" та інші", - сказав співрозмовник агентства "Інтерфакс-Україна" джерело в ДБР.
    Вже 2 роки нова влада, криза поглиблюється можна сказати на рівному місці, ми втратили навіть ті невеликі досягнення, а замість розвитку нас знову годують минулим.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Україна не накриється якби мідним тазом, західні партнери цей постсовок, який здихає, будуть тримати на плаву.

Сторінка 1406 з 2532 ПершаПерша ... 406906130613561396139713981399140014011402140314041405140614071408140914101411141214131414141514161456150619062406 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті