| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Мне пох что есть в Минске. Украина не может обеспечить выборы на неподконтрольной ей территории. Никто не может. Выборы обеспечивают те кто контролирует. Как и не может признать выборы которые провели без ее контроля. Либо те кто составляли и подписывали минские идиоты, при том со всех сторон, либо ты их не верно понимаешь....
ЗЫ почитал тебя до конца темы. Фактически ты требуешь капитуляции Украины. Вот какого ответа и понимания ты тут ждешь?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
На основі звітів та іншої інформації приймаються відповідні рішення. Ти хочеш оскаржити рішення країн, що накладають санкції на Росію, прапор тобі в руки.
Донбас територія України і Росія з найманцями - окупант, а хто і коли стріляє, то менше кого цікавить і коли Україна почне звільняти територію з боями не будуть санкції на нас.
Востаннє редагував Mikela: 23.04.2021 о 18:39
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Выполнять по пунктам - никак ?
Или не получается выполнять, потому что один из подписантов заявил, что не является стороной конфликта ?
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks