| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Зеленський: не думаю, що Путін очікував такого президента України
...так и мы как бы тоже ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Йоран, все можно говорить, все можно отрицать, но я сужу по личному опыту - я просто видел всю эту деградаци в режиме он лайн, когда я пришел работать в ментовку, прокурору было достаточно хорошо собранного материала для привлечения преступника к уголовной ответственности, а потом пошло поехало, 100 уе за карточку, потом 500 уе, потом 1000 уе, потом на изучение и переговоры с фигурантом и если не даст нужное, то с тебя полторушка, то же самое происходило в судах, массово неправосудные решения появились при Юще, при овоще они стали потоками с кураторами и так далее. Почему это происходило - да все просто, если начальник (президент) не чист на руку, то и остальные не брезгуют
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks