| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бугогогога)))
Слово думаешь - лишнее...
Пока вы тут не понятно о чем мечтаете, Штаты продолжают мочить Россию... https://www.whitehouse.gov/briefing-...an-federation/
И Россия уже даже отреагировала... https://www.pravda.com.ua/news/2021/04/15/7290353/
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Пшеки тоже отреагировали....
15 квітня МЗС викликало посла РФ та вручило йому ноту про оголошення персонами нон-грата трьох співробітників посольства РФ у Варшаві. "Підставою для рішення стало порушення дипломатичного статусу та здійснення зазначеними особами діяльності на шкоду Республіці Польща", - повідомляють у заяві.
Також у ній Польща висловлює повну солідарність із рішеннями США від 15 квітня, що стосуються її політики щодо Росії.
"Рішення, які спільно ухвалюються та погоджуються союзниками, є найкращою відповіддю на ворожі дії, до яких вдається Російська Федерація", - додають наприкінці.
Нагадаємо, 15 квітня Сполучені Штати оголосили про видворення 10 російських дипломатів та нові санкції щодо Росії за втручання у вибори і зловмисну кібердіяльність.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Да. Похоже Россия таки стает изгоем...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не станет...
Нефть, газ, инвестиции, рынок сбыта.
Ссср не был особо изгоем, особенно в европе.
Хотя, что считать изгоем. Иран, севкорея. Или Белорусь...
Та не замислюся над тим, якою мовою думаю. Російська, англійська, то для розваги, українська живе своїм особливим життям - для спілкування і роботи. Мабуть в мене слабка літературна, мало читав, тоді в школі. Не складні речення, прості істини - справляє враження якби перекладача чи бота.
Тут согласен. Просто танк - более явная угроза...
А хакеры эффективнее....
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks