Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 15 з 36 ПершаПерша ... 5678910111213141516171819202122232425 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 705, показано з 281 по 300.

Тема: Защищать или предать?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Тому, що ми є обєднання громадян з усіма наслідками.
    В общак, короче.
    Тогда я хочу участвовать в распределении общака, на правах участника объединения.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Тому, що ми є обєднання громадян з усіма наслідками.
    А що робити, коли у одній кімнаті ДЕКІЛЬКА "обєднань громадян з усіма наслідками"?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    У вас проблеми з розумінням тексту?
    Для відповіді мені необхідно знати, що ви маєте на увазі під терміном "держава" ( рос. - "государство").
    Уявні дитячі діалоги, в яких ви вражаєте опонентів непереможними аргументами і ставите радісні смайлики - вдаються, а пояснити, що у вас в голові - ні?
    Я можу цю архіскладну роботу виконати замість вас і описати картину, яка випливає з ваших дописів. Але ж одразу почнеться квиління, що це не так, що зводять наклеп, переходять на особистість. Може, обійдемось без цього?
    Йоран а Вы местный? У меня начинаются сомнения... Может Вы просто реалий наших не знаете?

Вопрос прост - что дает? А не что обязана и должна или что ждет гражданин от неё.... Ведь не нужно знать устройство авто, что бы понимать что оно едет, перевозит груз, что ей нужно топливо и т. п.
    Если топливо в авто ты заливаешь и , а оно не едет как в нашем случае значит ведь с авто что то не так...

Просто, все просто - что дает? А уже потом может каждый филосовствовать, а стоит ли это государство защищать из-за того что ты от него получаешь, и почему стоит или нет.

Позволю себе напомнить - четко разделяю понятия страна и государство.
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Это к чему такой вопрос, предполагающий кучу вариантов, но не имеющий никакого практического значения ?
    Вы, простите, математик ?
    Лише намагаюсь, щоб ви самостійно зрозуміли, що таке держава, а також що і чому вона дає чи не дає.

Просто на цьому шляху ви просунулись далі Ustas'а, і до усвідомлення залишилось небагато. А здобуте власним трудом, воно краще запам'ятовується і підвищує самооцінку.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Йоран а Вы местный? У меня начинаются сомнения... Может Вы просто реалий наших не знаете?

Вопрос прост - что дает? А не что обязана и должна или что ждет гражданин от неё.... Ведь не нужно знать устройство авто, что бы понимать что оно едет, перевозит груз, что ей нужно топливо и т. п.

Просто, все просто - что дает? А уже потом может каждый филосовствовать, а стоит ли это государство защищать из-за того что ты от него получаешь, и почему стоит или нет.

Позволю себе напомнить - четко разделяю понятия страна и государство.
    Я вам назвала і перелічила.
    Зараз вам держава дає ВСЕ, що ви маєте. Від роботи, проживання, інфраструктури, послуг, медицини, захисту, права, свобод, переміщення, отримання інформації, освіти...
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    І саме те, що я туточки не на роботі, Вам дуже заважає у визначенні : а що ж воно таке є- держава?

Спростувати не взмозі, погодитись також не можна.... От же халепа. Залишається тулько до Юстаса відправляти. Ну то й хай так.

Пане Ютасу, зробіть пану Йорану перепост мого ствердження від свого імені. Я публічно відмовляюся від авторських прав на Вашу користь.
    Тут дело в том, что вопрос четкий и простой, и ответ на него не зависит от того что хочет Йоран услышать, а давать шанс увести в сторону мне не хочется....
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

.
    Ясно. Вас заклинило.
    Як полегшає, звертайтесь. Хоча не впевнений.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Лише намагаюсь, щоб ви самостійно зрозуміли, що таке держава, а також що і чому вона дає чи не дає.
    Знаете, мне трогательна Ваша забота о моем мировоззрении, честно, но на данном этапе мои существующие взгляды на вещи меня вполне устраивают и менять их, в обозримом будущем, я не планирую.
    Так что, простите, но предпочту остаться при своем мнении, состоящем в том, что для достижения консенсуса делать шаги к этому должен вначале тот, кто больше и сильнее.
    А самооценку народных масс гораздо больше поднимает маленькая победа над большим и сильным, выражающаяся в любом возможном обмане государства сейчас, а в прошлом - в выносе всего, что плохо лежит.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Зараз вам держава дає ВСЕ, що ви маєте. Від роботи, проживання, інфраструктури, послуг, медицини, захисту, права, свобод, переміщення, отримання інформації, освіти...
    Каким образом государство мне дает работу? Я ведь не гос чиновник и не бюджетник.... Медицину дает - смешно))
    А по остальным пунктам почитайте мой пост выше - воображение моего спора с оппонентами))
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

Vedma, здається, ви ( і я) переписувались з автовідповідачем...
    Рене Декарт

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Ясно. Вас заклинило.
    Як полегшає, звертайтесь. Хоча не впевнений.
    Меня заклинило или оппонентов - вот в чем вопрос)) если на простой вопрос ответить боитесь или стесняетесь, или признать правду для себя трудно.
    Мое видение ответа на вопрос описано выше.
    А вот Ваше...
    Что Вам лично дает?
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Каким образом государство мне дает работу? Я ведь не гос чиновник и не бюджетник.... Медицину дает - смешно))
    А по остальным пунктам почитайте мой пост выше - воображение моего спора с оппонентами))
    Ви працюєте на фірмі, чи десь ще, яка знаходиться на теріторії держави і працює відповідно до законів держави, а також наймає вас на основі законів цієї держави. У вас є захист від держави.
    Коли ви захворіли, ви йдете до медустанови, або в аптеку, які працюють в державі по законам держави і ви маєте право на мед обслуговування.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

А чего не программой-ботом?
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Дитина спочатку каже: нічого не дає... Потім, коли називає, каже: та цього замало, це не те, що я очікую, це не те, що мені потрібно, мені потрібна якість, яка є у моїй уяві.
    Коли я кажу, що таку якість треба заробити хоча б першим кроком - вибором шляху розвитку, воно знову про: та ні, а що воно мені дає.
    І знову по колу...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Ведьма, Вы немного путаете.
    Конституция это общественный договор граждан с государством, гражданин по этому договору имеет права, которые ГАРАНТИРУЕТ а не дает ГОСУДАРСТВО и обязанности перед государством.
    Так что государство не особо дает. а берет, да еще и гарантированные ею права не соблюдает в полном объеме
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Знаете, мне трогательна Ваша забота о моем мировоззрении, честно, но на данном этапе мои существующие взгляды на вещи меня вполне устраивают и менять их, в обозримом будущем, я не планирую.
    Так что, простите, но предпочту остаться при своем мнении.
    Чи й не новина. За роки на форумі не пам'ятаю, щоб хтось когось в чомусь переконав. Ба більше, і не намагався.

Я лише намагався пояснювати загальновідомі речі, раз вони не очевидні. Можливо, особисто ви і не питали, "що мені дає держава" - лінь колупатись в текстах, але, принаймі, виступили в команді тих, кому вона дуже заборгувала чи взагалі зайва, як така. А спроба даремна, хто ж заперечуватиме. Проте якийсь шанс, можливо, був.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Ведьма, а медицина.... Вот пример, Беларусь - мой троюродный брат с ковидом на аппарате в реанимации больше месяца - вытащили, через три месяца повторно, скоро будет год как в больничке живет - ни копейки не дали врачам.... Налоги, этого хватает... США - создана система при которой работающий и развивающийся человек может себе позволить страховку и врачи сделают все иначе суд и многомиллионные иски оплатят.
    Украина (пример из жизни) девочка упала не удачно - запросили 120 тыс чтоб нормально вылечить или просто гипс и инвалид на всю жизнь

Как не стыдно говорить, что государство дает мне медицину...
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    .... да еще и гарантированные ею права не соблюдает в полном объеме
    .....и в неполном тоже.....
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

Дитина спочатку каже: нічого не дає... Потім, коли називає, каже: та цього замало, це не те, що я очікую, це не те, що мені потрібно, мені потрібна якість, яка є у моїй уяві.
    Коли я кажу, що таку якість треба заробити хоча б першим кроком - вибором шляху розвитку, воно знову про: та ні, а що воно мені дає.
    І знову по колу...
    Іноді дитиною залишаються і до пенсії, і далі.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

І знову по колу...
    Зачем вы к слову прикол****ись, читатели и так видят что вы юлите и не замечаете аргументов.... Тут уже даже не про качество а вообще наличие того, что вы показываете примером
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Сторінка 15 з 36 ПершаПерша ... 5678910111213141516171819202122232425 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті