Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1297 з 2532 ПершаПерша ... 297797119712471287128812891290129112921293129412951296129712981299130013011302130313041305130613071347139717972297 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 25 921 по 25 940.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Очередные "пленки Мельниченко" ?
    )))))))))))))))))))))))

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

60-й,це в вас нова "сатирична" придумка? Більш ні на що нездатні, ніж на цю недолугу фігню?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Угу. Бутус уже перенес: https://www.facebook.com/10000090917...9196592787258/ Потом еще перенесет. И еще...
    Дорога ложка к обіду...

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 995

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    60-й,це в вас нова "сатирична" придумка? Більш ні на що нездатні, ніж на цю недолугу фігню?
    я даже на это не здатен.
    спздил в Европейской Солидольности.
    так Ивановна выйдет, или сегодня только Виктория будет исполнять?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Сьогодні вам все можно. Свято!
    Міжнародний день циган.
    Гуляй, рваньйо!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    60-му не тільки Порошенко сере, а вже і Возар сцить.
    Еще и я.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    пишуть, що Меркель сьогодні телефонувала юхлу, просила відвести кацаповійсько від українських кордонів, на що юхло сказало, що це українці провокують, а расєя младиє рєспуплікі в обіду нє даст..

вот відіш, он добрий, он очєнь добрий (с) да, Глобус?
    Меркель так обеспокоена, что даже с Зеленским ни разу за неделю не переговорила)))Зато с пуйлом на регулярном телефонном перезвоне.
    Ангелин, если читаете пропаганду (про Меркель осудила пуйла", читайте и другие источники.
    И да, я нигде не писал, что пуйло не куйло, просто не стоит обсцанные подъезды и разбитые лампочки на него вешать, как впрочем и на Обаму/Трампа/Байдена
    у всех свои интересы, все их защищают
    кину цитату, думаю картинка примерно такая, естественно я против неконституционных действий по аресту кого либо без оснований, но думаю в случае с мертвечуком их не сложно найти.
    На скільки я розумію (станом на зараз), то Путін пішов на загострення в безпрограшній для нього партії:
    - стягує війська до України погрожуючи повномасштабним вторгненням
    - вимагає від ФРН запустити ПП-2 в обхід санкцій США
    - вимагає від ФРН, США та Франції тиснути на Україну по ОРДЛО
    - пропонує США мирну угоду по перерозподілу сфер впливу в Євразії
    - якщо Захід відхилить усі пропозиції РФ, тоді просто зайде в ОРДЛО і приєднає їх до РФ
    - якщо ФРН дасть добро на ПП-2 тоді Україна втратить інструмент захисту і РФ введе війська в ОРДЛО і приєднає їх до РФ, після чого буде погрожувати прорвати коридор в АРК, якщо Захід не піде на попередні пропозиції
    - зараз Захід слабкий як ніколи: старий Байден, Меркель йде на пенсію, Макрон хоче стати Меркель 2.0 тобто і з РФ дружити і ЄС керувати, Британія перебудовується після виходу з ЄС, Туреччина фактично відкололась від НАТО, а усі інші слабкі і для РФ загрози не становлять, санкції реальні (типу як проти КНДР чи Ірану) вводити ніхто не буде (в тому числі і через пандемію), тому для Путіна ідеальний момент настав...

Єдине, що може порушити його плани - це єдина і сильна Україна, яка відреагує зовсім не демократично (арешт Меведчука і КО, мобілізація резерву та тероборони, вихід з Мінських угод та пряма заява Президента про введення ВС у разі чого, і тд). Очевидно, що ніяке НАТО нам не допоможе, РФ це не Сирія (навіть туди НАТО не влізло, побоялось і он що з Сирією РФ та Іран зробили) та і Україна їм не друг і не брат, щоб за неї помирать...
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Глобус, чья то цитата?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Меркель так обеспокоена, что даже с Зеленским ни разу за неделю не переговорила)))Зато с пуйлом на регулярном телефонном перезвоне.
    Ангелин, если читаете пропаганду (про Меркель осудила пуйла", читайте и другие источники.
    И да, я нигде не писал, что пуйло не куйло, просто не стоит обсцанные подъезды и разбитые лампочки на него вешать, как впрочем и на Обаму/Трампа/Байдена
    у всех свои интересы, все их защищают
    кину цитату, думаю картинка примерно такая, естественно я против неконституционных действий по аресту кого либо без оснований, но думаю в случае с мертвечуком их не сложно найти.
    Телефонувати тому, хто третій країні зустрічається з кураторами. Ну смішно навіть з того, що ти нам намагаєшся надути бульбашку, яка вже лопнула.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Глобус, чья то цитата?
    одного ярого зелебобика, не дурак, весело пишет, но сектант))
    https://www.facebook.com/zhek.prok
    его регулярно там банят, читаю в телеге
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 371

Типово

ляк, ляк

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Телефонувати тому, хто третій країні зустрічається з кураторами. Ну смішно навіть з того, що ти нам намагаєшся надути бульбашку, яка вже лопнула.
    Послушай, Микело, лично я бы тоже искал варианты выхода из ситуации, где твой якобы партнер вечно озабочен, но сука никак не помогает. искал бы того, кто может помочь.
    особенно умилительно читать об этой озабоченности и подсчете убытков для ЕС от санкций (ЕС теряет 21 млрд евро ежегодно на санкциях), то есть за ш лет 120 млрд, при потерях кацапии в пять раз меньше. Не разумней было бы для партнеров не вводить эти санкции, а влить 40 ярдов в нас? Но то таке, вопрос, риторический. Потому зе все верно делает, что ищет варианты с турками, бритами и США. Хотя я думаю, что и это не поможет. Вон пентагон вчера опроверг новость, что НАТО будет наращивать свои ВМФ в черноморском регионе. Что те партнеры, что эти - дальше украинских раскладок на сайте не озобочиваются.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

немного интересного про стандарты НАТО
    «Стандарти НАТО» – це технічний термін, набір нормативних документів зі стандартизації, внутрішні документи альянсу, які встановлюють сам стандарт, призначений для безпосереднього застосування органами військового управління країн-учасниць НАТО.

Загалом таких стандартів є близько 2000, і на 100% вони не запроваджені у жодній країні НАТО (найбільше до виконання всіх стандартів НАТО наблизилася Німеччина – 91%, Велика Британія – 83%, Франція та Норвегія – 81%, Канада – 76%).

Якщо Україна і далі просуватиметься такими темпами, то для досягнення наявних стандартів альянсу на 90% буде потрібно ще 14 років, але це не э основним критерієм вступу в НАТО. Наприклад нові країни-члени НАТО мають дуже низький рівень стандартизації – у Чорногорії близько 22%, в Албанії – 29%, а Північна Македонія поки що навіть не вийшла на 1%. Тому, членство України в НАТО - це виключно питання політичної волі членів Альянсу.

Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    А чим думали, коли голосовали за блазня "з нульовим досвідом у політиці"? Що світові лідери його отак бац!! і прийняли, як свого??? Один зустрівся, другий, третій... Подивилися на бовдура, говорити ні про що, та й забули і бовдура, і Україну. А ху&ло - рівний. Що незрозуміло?
    Де я писала "осуділа"? Я читаю форум і слухаю/читаю/дивлюся, що говорить/робить Європа про/для України. І штати. Да.
    Я теж не пишу про під'їзди. А ворогом бачу перш за все парашу і ху&ла. Якби не пхало свого курносого носа у діла сусідів, то можна було б і своїх поскубти. А для вас таки Порох - ворог #1. От і пишу, що працюєте на ху&ла.
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Дописів
    8 509

Типово

І так, Європа вважає, що найбільше стягування кацаповійська до кордонів з Україною, починаючи з 2014, - це відповідь ху7ла на закриття каналів кума.
    Раділи? Хвалили? Вовка маладєц, а ваш Порох.... Ось що таке "з нульовим досвідом у політиці". Наші хлопці своїми життями розплачуються за блазневі уроки. Жрі ТЄ.

А Порох таки вовчара..
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

І так, Європа вважає, що найбільше стягування кацаповійська до кордонів з Україною, починаючи з 2014, - це відповідь ху7ла на закриття каналів кума.
    Раділи? Хвалили? Вовка маладєц, а ваш Порох.... Ось що таке "з нульовим досвідом у політиці". Наші хлопці своїми життями розплачуються за блазневі уроки. Жрі ТЄ.

А Порох таки вовчара..
    Войска...за кума?)))
    Вашу соевую ферму педро что ли продал или дал во временное пользование украинскому выбору медведчука?))))
    зы. а что стоит Меркель сказать ваве пуйловскому, будешь бузить - разбирай свой СП2 на металлолом?)))
    судя по комментам, вы там с катушек окончательно слетели, видать чаус делает свое дело))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Каналы открыть. Перед Медведчуком извиниться. Все вернуть куму ху.йла обратно. Ангелин я верно понял твое предложение?

Дописів
    8 040

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Каналы открыть. Перед Медведчуком извиниться. Все вернуть куму ху.йла обратно?
    Упрощаете.
    Это цугцванг. Причем для всех. Каждое решение нужно продумывать.
    Если уж сказали А, то нужно говорить и Б. Т.е. уголовные дела и арест. Это повысит ставки. Можно было этого и не делать, но теперь уже поздно.
    А оспорить санкции в суде Медведчук всегда сможет. Так что дело не в самих санкциях, а в том что решение не подготовлено.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Упрощаете.
    Это цугцванг. Причем для всех. Каждое решение нужно продумывать.
    Если уж сказали А, то нужно говорить и Б. Т.е. уголовные дела и арест. Это повысит ставки. Можно было этого и не делать, но теперь уже поздно.
    А оспорить санкции в суде Медведчук всегда сможет. Так что дело не в самих санкциях, а в том что решение не подготовлено.
    Как это не подготовлено? А что Пэтро пять лет делал?

Дописів
    26 023

Типово

А Порох таки вовчара..
    не ожидал...

Сторінка 1297 з 2532 ПершаПерша ... 297797119712471287128812891290129112921293129412951296129712981299130013011302130313041305130613071347139717972297 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті