Очередные "пленки Мельниченко" ?
)))))))))))))))))))))))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Очередные "пленки Мельниченко" ?
)))))))))))))))))))))))
60-й,це в вас нова "сатирична" придумка? Більш ні на що нездатні, ніж на цю недолугу фігню?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Сьогодні вам все можно. Свято!
Міжнародний день циган.
Гуляй, рваньйо!
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Меркель так обеспокоена, что даже с Зеленским ни разу за неделю не переговорила)))Зато с пуйлом на регулярном телефонном перезвоне.
Ангелин, если читаете пропаганду (про Меркель осудила пуйла", читайте и другие источники.
И да, я нигде не писал, что пуйло не куйло, просто не стоит обсцанные подъезды и разбитые лампочки на него вешать, как впрочем и на Обаму/Трампа/Байдена
у всех свои интересы, все их защищают
кину цитату, думаю картинка примерно такая, естественно я против неконституционных действий по аресту кого либо без оснований, но думаю в случае с мертвечуком их не сложно найти.
На скільки я розумію (станом на зараз), то Путін пішов на загострення в безпрограшній для нього партії:
- стягує війська до України погрожуючи повномасштабним вторгненням
- вимагає від ФРН запустити ПП-2 в обхід санкцій США
- вимагає від ФРН, США та Франції тиснути на Україну по ОРДЛО
- пропонує США мирну угоду по перерозподілу сфер впливу в Євразії
- якщо Захід відхилить усі пропозиції РФ, тоді просто зайде в ОРДЛО і приєднає їх до РФ
- якщо ФРН дасть добро на ПП-2 тоді Україна втратить інструмент захисту і РФ введе війська в ОРДЛО і приєднає їх до РФ, після чого буде погрожувати прорвати коридор в АРК, якщо Захід не піде на попередні пропозиції
- зараз Захід слабкий як ніколи: старий Байден, Меркель йде на пенсію, Макрон хоче стати Меркель 2.0 тобто і з РФ дружити і ЄС керувати, Британія перебудовується після виходу з ЄС, Туреччина фактично відкололась від НАТО, а усі інші слабкі і для РФ загрози не становлять, санкції реальні (типу як проти КНДР чи Ірану) вводити ніхто не буде (в тому числі і через пандемію), тому для Путіна ідеальний момент настав...
Єдине, що може порушити його плани - це єдина і сильна Україна, яка відреагує зовсім не демократично (арешт Меведчука і КО, мобілізація резерву та тероборони, вихід з Мінських угод та пряма заява Президента про введення ВС у разі чого, і тд). Очевидно, що ніяке НАТО нам не допоможе, РФ це не Сирія (навіть туди НАТО не влізло, побоялось і он що з Сирією РФ та Іран зробили) та і Україна їм не друг і не брат, щоб за неї помирать...
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Глобус, чья то цитата?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
одного ярого зелебобика, не дурак, весело пишет, но сектант))
https://www.facebook.com/zhek.prok
его регулярно там банят, читаю в телеге
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Послушай, Микело, лично я бы тоже искал варианты выхода из ситуации, где твой якобы партнер вечно озабочен, но сука никак не помогает. искал бы того, кто может помочь.
особенно умилительно читать об этой озабоченности и подсчете убытков для ЕС от санкций (ЕС теряет 21 млрд евро ежегодно на санкциях), то есть за ш лет 120 млрд, при потерях кацапии в пять раз меньше. Не разумней было бы для партнеров не вводить эти санкции, а влить 40 ярдов в нас? Но то таке, вопрос, риторический. Потому зе все верно делает, что ищет варианты с турками, бритами и США. Хотя я думаю, что и это не поможет. Вон пентагон вчера опроверг новость, что НАТО будет наращивать свои ВМФ в черноморском регионе. Что те партнеры, что эти - дальше украинских раскладок на сайте не озобочиваются.
немного интересного про стандарты НАТО
«Стандарти НАТО» – це технічний термін, набір нормативних документів зі стандартизації, внутрішні документи альянсу, які встановлюють сам стандарт, призначений для безпосереднього застосування органами військового управління країн-учасниць НАТО.
Загалом таких стандартів є близько 2000, і на 100% вони не запроваджені у жодній країні НАТО (найбільше до виконання всіх стандартів НАТО наблизилася Німеччина – 91%, Велика Британія – 83%, Франція та Норвегія – 81%, Канада – 76%).
Якщо Україна і далі просуватиметься такими темпами, то для досягнення наявних стандартів альянсу на 90% буде потрібно ще 14 років, але це не э основним критерієм вступу в НАТО. Наприклад нові країни-члени НАТО мають дуже низький рівень стандартизації – у Чорногорії близько 22%, в Албанії – 29%, а Північна Македонія поки що навіть не вийшла на 1%. Тому, членство України в НАТО - це виключно питання політичної волі членів Альянсу.
А чим думали, коли голосовали за блазня "з нульовим досвідом у політиці"? Що світові лідери його отак бац!! і прийняли, як свого??? Один зустрівся, другий, третій... Подивилися на бовдура, говорити ні про що, та й забули і бовдура, і Україну. А ху&ло - рівний. Що незрозуміло?
Де я писала "осуділа"? Я читаю форум і слухаю/читаю/дивлюся, що говорить/робить Європа про/для України. І штати. Да.Ангелин, если читаете пропаганду (про Меркель осудила пуйла", читайте и другие источники.
Я теж не пишу про під'їзди. А ворогом бачу перш за все парашу і ху&ла. Якби не пхало свого курносого носа у діла сусідів, то можна було б і своїх поскубти. А для вас таки Порох - ворог #1. От і пишу, що працюєте на ху&ла.И да, я нигде не писал, что пуйло не куйло, просто не стоит обсцанные подъезды и разбитые лампочки на него вешать, как впрочем и на Обаму/Трампа/Байдена
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
І так, Європа вважає, що найбільше стягування кацаповійська до кордонів з Україною, починаючи з 2014, - це відповідь ху7ла на закриття каналів кума.
Раділи? Хвалили? Вовка маладєц, а ваш Порох.... Ось що таке "з нульовим досвідом у політиці". Наші хлопці своїми життями розплачуються за блазневі уроки. Жрі ТЄ.
А Порох таки вовчара..
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Войска...за кума?)))
Вашу соевую ферму педро что ли продал или дал во временное пользование украинскому выбору медведчука?))))
зы. а что стоит Меркель сказать ваве пуйловскому, будешь бузить - разбирай свой СП2 на металлолом?)))
судя по комментам, вы там с катушек окончательно слетели, видать чаус делает свое дело))
Каналы открыть. Перед Медведчуком извиниться. Все вернуть куму ху.йла обратно. Ангелин я верно понял твое предложение?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Упрощаете.
Это цугцванг. Причем для всех. Каждое решение нужно продумывать.
Если уж сказали А, то нужно говорить и Б. Т.е. уголовные дела и арест. Это повысит ставки. Можно было этого и не делать, но теперь уже поздно.
А оспорить санкции в суде Медведчук всегда сможет. Так что дело не в самих санкциях, а в том что решение не подготовлено.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks