Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1279 з 2532 ПершаПерша ... 279779117912291269127012711272127312741275127612771278127912801281128212831284128512861287128812891329137917792279 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 25 561 по 25 580.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Не понимает. Никто из них этого не понимают. Они даже не понимают, что именно из за их дерьма их и послали в на свалку истории... и то что вернутся у них нету никаких шансов они тоже не понимают... ну нутром чувствуют.... именно поэтому дерьма все больше и больше...
    Ну, от і відповідь.
    Це не дії влади, це не аналіз того що зроблено, це не цифри.
    Це виключно особисті образи на когось.
    Я ж казала, як голосували деякі люди: от та, сучка, яка мені зауваження зробила, що я сміття не туди викинула буде голосувати за цього, так я буду голосувати проти...
    Неважливо,що воно ніяке і неспроможні, головне, як у мокшан - відчувати моральне задоволення від побєдобєсія.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Ну, от і відповідь.
    Це не дії влади, це не аналіз того що зроблено, це не цифри.
    Це виключно особисті образи на когось.
    Я ж казала, як голосували деякі люди: от та, сучка, яка мені зауваження зробила, що я сміття не туди викинула буде голосувати за цього, так я буду голосувати проти...
    Неважливо,що воно ніяке і неспроможні, головне, як у мокшан - відчувати моральне задоволення від побєдобєсія.
    Ну если ты права, то будет как с Пэтром. В следующий раз не выберут. Ты можешь все что угодно думать про избирателей, но именно они выбирают власть. И ты должна думать как получить его голос. Обозвать его дебилом и дураком не сработало. Если вы хоть сотую долю имеете то, за что говорите, то думайте что делать. Нет... ну обсырайте мир далее....
    ЗЫ ах да забыл... предыдущую власть проанализировали, посчитали цифры и послали накуй... именно это вас и бесит... ну то такэ...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    26 090

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    А що це дасть чи змінить? Є безпорадна більшість, яка вибирає для себе і під себе.
    тобто не такая уж и безпорадна...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ну если ты права, то будет как с Пэтром. В следующий раз не выберут. Ты можешь все что угодно думать про избирателей, но именно они выбирают власть. И ты должна думать как получить его голос. Обозвать его дебилом и дураком не сработало. Если вы хоть сотую долю имеете то, за что говорите, то думайте что делать. Нет... ну обсырайте мир далее....
    ЗЫ ах да забыл... предыдущую власть проанализировали, посчитали цифры и послали накуй... именно это вас и бесит... ну то такэ...
    Нащо мені думати як долучитися до стада баранів?
    Я не страждаю bandwagon effect.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Нащо мені думати як долучитися до стада баранів?
    Я не страждаю bandwagon effect.
    Я смотрю ты уже в принципе стала мразью. Это твой народ.. И что ты собираешься с ним делать?

Дописів
    6 031

Типово

І тому не можете знайти логіки в удлинении цепочки...а стадо змогло...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я смотрю ты уже в принципе стала мразью. Это твой народ.. И что ты собираешься с ним делать?
    Нічого. Я не маю ілюзій.
    Я розумію, що вата у всі часи буде ватою. Більшість інфантіли, які так і не подорослили.
    Для громадянської відповідальності замало мати більше 18, треба сторіччя історії розвитку суспільства. Це не за моє життя.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Нічого. Я не маю ілюзій.
    Я розумію, що вата у всі часи буде ватою. Більшість інфантіли, які так і не подорослили.
    Для громадянської відповідальності замало мати більше 18, треба сторіччя історії розмитку суспільства. Це не за моє життя.
    Ты не поняла. Как ты собираешься жить среди баранов? Ты что тут делаешь? Мне твои иллюзии на хрен не нужны. Ты либо валишь отсюда накуй, и с этого форума тоже... либо засовываешь свою дурь куда засунешь и перестаешь называть МОЙ народ баранами... потому что я уже реально сомневаюсь, что это ТВОЙ народ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ты не поняла. Как ты собираешься жить среди баранов? Ты что тут делаешь? Мне твои иллюзии на хрен не нужны. Ты либо валишь отсюда накуй, и с этого форума тоже... либо засовываешь свою дурь куда засунешь и перестаешь называть МОЙ народ баранами... потому что я уже реально сомневаюсь, что это ТВОЙ народ...
    А як я зараз живу?
    Не звертаю на вас уваги. Розумію, що мозок працює як у вати. Я не Дон Кіхот воювати і щось доказувати не збираюсь. А також виконувати вказівки вати.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

..... самоцензура...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    тобто не такая уж и безпорадна...
    Вибрала і забула, деякі намагаються щось там виправдати, типу свій вибір, але далі звинувачень опонентів справа не йде, а загальний економічний стан стає все гіршим, звинувачення різноманітними.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Как дерьмо. Ведьма ты не поняла. Ты допистелась... ты для меня просто мразь.... конченная... А что я еще должен думать о человеке который прямо называет мой народ баранами. Только потому что этот народ не поддержал ваши хотелки...
    Ви сердитесь?
    Ви прикриваєтесь народом?
    Так в натовпі не видно індивідуальності. Ви, як всі.
    Я ж казала, що це дуже тепла позиція.
    Які хотєлкі?
    Україна сильна. Йдуть реформи. Ми йдемо до Європи. Україна гідно протистоїть агресору. Так, це не буде як у казці, чи в фільмі-хлоп, монтаж, але це буде цілоспрямований поступовий рух.
    Це ви проти цього?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Градус нехлюйства зростає, зявляються кумедні нотки. Вождь дивлячись на горизонт промовляє - "МІЙ народ". Сцуко - круте запевнення, вже десь зустрічалося.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Ведьма, ты обозвала мой народ баранами ты для меня все. Меня не интересуют твои оправдания и отмазки.... Не думал я что ты до такого опустишься. Но ты не первый человек который меня разочаровал сильно. Тем более ты всего на всего виртуал.
    ЗЫ да Микела, я не отрываю себя от своего народа, это вы там в облаках витаете.... удачи...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Колись "мудрий нарід" останні гроші ніс в МММ. І таких було дуже й дуже багато. А коли Мавроді закрили(арештували), цей "мудрий нарід" мало революцію не зробив. Просто в масштабах раші ... не ті масштаби. Вівці не такі як у нас. Ну, покричали та й розійшлися. Віра мокшан в доброго царя тоді знову врятувала владу. До чого це я? Просто у нас два роки тому сталася така сама величезна афера - обдурили через телевізор мільйони людей. Все було один в один: "я не халявщик, я партнер" - "ми всі президенти"; новий мессія(Мавроді) - Голобородько; всім буде халява - і в нас таке саме, і т.д. і т.п. Просто зараз дехто продовжує рекламувати цю величезну аферу як "вас мудрий нарід викинув на сміттєзвалище історії". Саме прикре в цій історії те, що ті, хто ніс свої грошики в МММ, потім несли їх і в інші такі ж самі піраміди.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Колись "мудрий нарід" останні гроші ніс в МММ. І таких було дуже й дуже багато. А коли Мавроді закрили(арештували), цей "мудрий нарід" мало революцію не зробив. Просто в масштабах раші ... не ті масштаби. Вівці не такі як у нас. Ну, покричали та й розійшлися. Віра мокшан в доброго царя тоді знову врятувала владу. До чого це я? Просто у нас два роки тому сталася така сама величезна афера - обдурили через телевізор мільйони людей. Все було один в один: "я не халявщик, я партнер" - "ми всі президенти"; новий мессія(Мавроді) - Голобородько; всім буде халява - і в нас таке саме, і т.д. і т.п. Просто зараз дехто продовжує рекламувати цю величезну аферу як "вас мудрий нарід викинув на сміттєзвалище історії". Саме прикре в цій історії те, що ті, хто ніс свої грошики в МММ, потім несли їх і в інші такі ж самі піраміди.
    Предлагаешь запретить нам голосовать? Уничтожить нас всех? Другой вариант....

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 034

Типово

Не сваріться, гарячі фінські хлопці ( і дівчата). Коли вибирати доводиться кращого з гірших, побічні ефекти гарантовано, і специфічний запах розповсюджується з обох боків.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    26 090

Типово

об этом можно было бы спрашивать - если хотя бы теоретически они были спроможни на подобное...а так

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Ти називаєш голосуванням те, що відбулося неділю тому на франківщині?
    P.S. - звідки в тебе такі хворобливі фантазії? Про "знищити вас всіх" і т.п. Та й взагалі: ти ж начебто стверджував що не голосував...
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Ти називаєш голосуванням те, що відбулося неділю тому на франківщині?
    P.S. - звідки в тебе такі хворобливі фантазії? Про "знищити вас всіх" і т.п. Та й взагалі: ти ж начебто стверджував що не голосував...
    Я тебе задал прямой вопрос. Что ты собираешься делать с теми кого Ведьма зовет баранами, а ты вивцямы? Какая разница голосую я или нет? Я как бы не один кто против.... там по вашим словам целое стадо.... что с ним делать? На убой?

Сторінка 1279 з 2532 ПершаПерша ... 279779117912291269127012711272127312741275127612771278127912801281128212831284128512861287128812891329137917792279 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті