| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Якщо 75% населення дебіли, то можно малювати що завгодно, головне - впевнено.
Ви праві, звинувачувати когось, що ви стали зебілом і кричите в кожному пості про інших, що вони там щось просрали, це деградація.
От скажіть, якщо ви так впевнено, безсумлінно злилися з зеленою більшістю, то нащо звертати увагу, що каже меншість? Розслабтеся, ви в теплому, дружному колі зебілів. Насолоджуйтесь.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ведьма если 75 процентов дебилы, то кто же вы - неспособные их повести за собой?))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А что он делал пять лет? Так наверное не зря его больше не выбрали.... коль он ни фига не робыв...![]()
В том и проблема лузеров, что они получив поддержку народа в 2014 году такую которой до этого ни у кого не было ничали просто почивать на лаврах.... ни фига не далали. Думали так будет вечно... вот народ их и наглал.... и из них сразу же полезло дерьмо во все стороны.... потому что народ в 2014 году поставли не на тех....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Шурік, ну, не робив, так не робив.
Ви ж обрали роботящого.
Насолоджуйтесь. Що ж ви в більшості так лютитися.
Гуляй, рваньйо, ваша влада!
Та вы сами везде приходите высраться... и уже даже не замечаете это... Я не знаю, что ты там о себе думаешь, но ты реально стала базарной бабкой... за этого научного сотрудника я уже довно молчу, он давно с катушек слетел.... я конечно не, не психолог, не мне тебя учить, но с таким отношением к миру, вокруг тебя будут всегда одни дебилы..... думаешь я не знаю, что тебя лично бесит на оГороде... Й![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Шурік, я розумію, до дзеркала нема ніяких претензій.
Мене нічого особисто не бісить. У мене нема ніяких особистих відношень ні з ким.
Хто всі ці люди?
А от те, що ви кожен раз повертаєтесь до тези "самі все просрали,нарід не з вами, а проти вас", це ж ви не мене переконуєте, це ви себе весь час переконуєте, що ви правильно зробили, що притулилися до більшості. Бо так затишніше. Млн лемінгів не можуть помилятися.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks