Ага, ещё скажите чтоб я их, руки, Как посуду обработала сперва огнем, потом водой и Молитвами.
Или яйца...))))))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Covishield (AstraZeneca)
CoronaVac (Sinovac, Китай)
Pfizer (мРНК-вакцина)
Любой, которая окажется доступной
Вакцины моей мечты нет в списке, я буду ждать ее появления
Поеду в РФ за Спутником!
Не буду прививаться
Ага, ещё скажите чтоб я их, руки, Как посуду обработала сперва огнем, потом водой и Молитвами.
Или яйца...))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
а зачем 11 ждать? первая звезда взошла и ладно![]()
Госпидя, это тема о короне или о яйцах?)))
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Не о яйце глистах и то славно.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Как говорил товарищ NANA, Let It Rain ну или Remember The Time...мир вашему дому в этот священный праздник
З.Ы. Ну и всяким Куням...Verpiss dich...
Востаннє редагував Smith: 27.03.2021 о 23:47
Скоро, скоро локдаун
Блд, с каким наслаждением бОльшую часть темы большинство несет откровенную херню.
Имеют право, но все же...
!!!Зелена влада вбиває. Буквально.
Короткий переказ виступу:
1. Плани МОЗ України (навіть плани) є недостатніми, щоб зупинити пандемію на території України. Вони планують вакцинувати 50% населення за 2 роки, а треба за півроку 70%. Бо через 17 тижнів антитіла зникають і треба вакцинуватись знову.
2. На вакцинацію всієї України найкращою вакциною Pfizer потрібно близько 26 мільярдів гривень. Це половина "ковідного фонду", який розікрали і закопали в асфальт. Гроші були, треба було тільки вчасно домовитись з виробником.
3. Якщо не вакцинувати 70% населення України у найкоротший термін - вірус зміниться і стане стійким до вакцини, що застосовується.
4. Міністр некомпетентний управлінець, накази видають зі словом "рекомендую", а не "наказую".
5. Недовіра до вакцини є наслідком засекречення даних про її характеристики та ціну.
6. Європу серйозно непокоїть українське вогнище пандемії поруч.
Віктор Уколов
Українці, що помруть в 2021 році від ковіду - цілком на совісті Зеленського, його команди, і 73% довбойобів, що їх обрали.
"Європу серйозно непокоїть"- ей серьезно пофиг, причем на все
ваш КО
стандартные пустые фразы
На счет европы - почти согласна.
Если бы не наша близость и фактическая интегрированность (заробитчане) - еб*ли б они в рот какуютотамукраину.
Даже не обратила внимание на этот пункт.
Хотите исправлю?
Тогда это будет не мнение автора, котрого я цитирую.
Остальное взаимно : ваш КО
Еще бОльшая херня вылезла. Да уж.
Действительно, какое скотство : писать по теме.
Дазаэтоубиватьнадо!
Да, вы, батюшка, садист, однако.
Я за более гуманный метод - убивать и точка.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks