| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Covishield (AstraZeneca)
CoronaVac (Sinovac, Китай)
Pfizer (мРНК-вакцина)
Любой, которая окажется доступной
Вакцины моей мечты нет в списке, я буду ждать ее появления
Поеду в РФ за Спутником!
Не буду прививаться
У меня есть есть выборка ~ 400 человек. Все живы, у части не без недолгой реакции в виде слабости и температуры.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А чего военным переживать-молодые , в физформе хорошей. Какие там тромбы?
Перша партія вакцин «CoronaVac» (ефективність 83%) вилетіла з КНР в Україну, щоправда лише 200 000 доз, а не 700 000, як очікувалось раніше. Всього Україна купили 1.9 млн доз цієї вакцини, поставка інших 1.7 млн доз очікується до кінця квітня (думаю, отримаємо у травні). Дану вакцину використовують в КНР, Бразилії, Мексиці, Чилі, Туреччині, Індонезії, Таїланді, Малайзії.
Також МОЗ обіцяє до літа привезти 1.6 млн доз «AstraZeneca» (по програмі COVAX, що під великим питанням тепер через рішення Індії на тимчасову заборону експорту цієї вакцини, а саме там COVAX і мала її брати), та поки що невідому кількість американської вакцини «NovaVax» (ефективність 89%) та індійської «Bharat Biotech» (ефективність 81%).
#СТЕПАНОВ: - «Мета – досягнення колективного імунітету в 60% вакцинованих в цьому році є абсолютно досяжною».
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
третий случай "после не значит в следствии"
А сколько у нас на сегодня успело вакцинироваться, кто там следит а трендом?
На данный момент "красными" обозначены регионы:
- Киев;
- Киевская область;
- Житомирская область;
- Закарпатская область;
- Ивано-Франковская область;
- Львовская область;
- Николаевская область;
- Одесская область;
- Сумская область;
- Черкасская область;
- Черновицкая область.
При этом еще 13 областей Украины имеют оранжевый уровень эпидемической опасности. В желтой зоне осталась только Херсонская область, а зеленых зон в Украине не осталось совсем.
https://moz.gov.ua/uploads/5/29554-oznaky_25032021.pdf
Странно, что Днепропетровскую область с "красным" уровнем госпитализации единственную не отнесли к красной зоне ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks