| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ні, не він зробив мене. За нього зробив Бєня і не мене, а вас. Фільмами, фейками, ТВ.
І б'ють вікна то такіж зроблені, як ви.
І ви ж написали асоціацію. А зараз від неї відхрещуваєтеся.
Ну, не може людина, яка не знає і не працює в цьому, бути успішною. Ви ж самі написали, що реальність від гри відрізняється. Чи ваша асоціація не розповсюджується на Ваву?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Твой кандидат ща президент? Нет? За два года он обогнал по рейтингу Зе!? Нет? Ну и кого ты обманываешь? Это у Возара работа обманывать... у тебя надеюсь нет....
ЗЫ опять отмазки... это не клоун, это Беня.... Бени в выборчых списках не было. Был клоун. И сделал Пэтра в ТРИ раза... в ТРИ.... такое в принципе где то в демстранах было? Так кто тут клоун?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
По всем слухам ближайшие серии сериала СНБО будут посвящены сдаче Крыма.
Глобус - читай медленно. Потом расскажешь Шуреку ))
На джанкойском аэродроме наших десантников ждала ловушка, - Турчинов о военной операции в 2014 году
https://censor.net/ru/news/3254659/n...ii_v_2014_godu
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ради праздничка
Харашо же! ))
У "ЄС" заявили, що готові взяти участь у позачерговому засіданні Ради, але не для терапії параноїдального синдрому Зеленського
стесняюсь спросить - наличие отсутствия ПЕСа на заседании ВР кто то заметит?![]()
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Юрій Бутусов
Вчера в 11:21*·*
Ничего, власть быстро наведет порядок.
Татаров обеспечит привлечение к ответственности хулиганов.
Печерский суд быстро примет решения.
Ермак с Шефиром посчитают кэш по энергетике, выделят на покраску стен и новые окна.
Демченко позвонит кураторам в Москву и скажет, что он по-прежнему в кабинете, ситуация контролируемая.
Подоляк скинет методичку для СМИ и соцсетей с правильным освещением событий.
Все исправят и начнут жить по-прежнему, даже лучше, может снова каток и карусели вернут.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
это достойно уважения...уровень...областная рада
так Киев или область?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks