| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я вам про це казала 2 року тому, що шоумен, який ні в чому не профі, не може бути політиком і керівником країни. Він як ота школота, яка знялась в фільмі про президента і йому здалось, що він вже все знає і вміє. І вже відразу почалися відмазки, коли з'ясувалося, що грати в фільмі і бути Президентом в реальному світі, це не одне і теж.
І відмазки школоти все палівней і палівней. Хоча одна залізобетонна від початку : у всьому винен Порошенко і порохоботи.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Нардеп від "Голосу" Микола Давидюк витер малюнок свастики з будівлі ОП. Як він пише в своєму ФБ, для цього вистачило пару хвилин.
2 млн!!
А ви уявляєте, скільки вони крадуть там, де це не публічно, і суспільство не стежить так прискипливо?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Фасад Офісу президента почали відмивати від графіті
Кореспондент УП поспілкувався з представником клінінгової компанії на місці подій. Термін виконання робіт Козолуп оцінює в 4 дні.
На питання про оцінювальну вартість робіт останній сказав: "Ну точно не 2 мільйони".![]()
.. демпингёры хреновы ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Шо опять....шоумен ни в чому не профи сделал вас с вашим "профи" в одну калитку.... под чистую... и через два года управления того шоумена максимум на что вас хватает это трусливо побить окна и покрасить стены, и валить на других... забывай уже эту пластинку... это возарам за это платят... не гоже тебе такую муйню писать...или уже таки маразм?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Та да... Вас вон даже Штаты уже открыто макают в ваши же дерьмоотмазки, но вы всё палитесь и палитесь.
Два года назад.
П...ц! Мы про Украину, а чмо опять исключительно про рейтинги.
Хотя о чём это я? Когда это кремлёвский шакал, проводящий вражеские каналы в квартиры украинцев, переживал за Украину?
Как я понимаю, в кацапской реальности урода, самого себя назвавшего идиотом, статью о презумпции невиновности уже отменили.максимум на что вас хватает это трусливо побить окна и покрасить стеныНу, значит, можем тогда смело утверждать, что "разукрашивание" стен ОП организовал и оплатил именно Шурик Г. (гость).
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Так может и про Пороха они лгут? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks