Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1214 з 2532 ПершаПерша ... 214714111411641204120512061207120812091210121112121213121412151216121712181219122012211222122312241264131417142214 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 24 261 по 24 280.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Де і хто таке сказав?
    Мова йде про професійне, не упереджене слідство і такий же суд. Це було? Ні. Так отож...
    ..ну да, ну да .. всё исключительно абстрактно, из любви к юридической науке и адвокатскому искусству ... сотни других приговоров, которые выносятся украинскими судами, майданов не вызывают ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ..ну да, ну да .. всё исключительно абстрактно, из любви к юридической науке и адвокатскому искусству ... сотни других приговоров, которые выносятся украинскими судами, майданов не вызывают ...
    Нащо казати про щось інше?
    Є конкретні справи в яких заздалегіть людей визнали винуватими. Мало того, в справі Шеремета їх Гарант і головний мєнт прилюдно такими назвав.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Вы выбрали европейские унитазы, а все потеряли Крым и Донбасс.
    Теперь рассказываете, что кто то там за себя отвечать должен.
    Так ответьте.

Да не смешно уже давно.
    Тоись, если бы не Майдан, то Крым бы не отжали и Донбасс был бы мирный?
    Сирожа, или ты Илия? Тапохер хак тебя звать. Я тебя несколько лет знаю как местного форумского дурачка, которого неоднократно опускали подробными и обоснованными ответами по периодицески, а значь у тебя приступы, задаваемыми тобой одним и тем же вопросом, с периодичностью.
    У меня для тебя хорошая новость. Твое заболевание к коронавирусу не имеет ни какого отношения. И от него не умирают, если пациент под присмотром даже сторонних людей, которые вовремя смогут вытащить лампочку из твоей жопы, шоб ты не задохнулся в страстях

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

#Джамшутаневиноватая
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    22 012

Типово

Так, а хто ж оце маленьке зелене чмо президентом обрав?
    а що Зеленський?

це що получається? якщо по вашому Зе маленьке чмо, то такі як ви виправдовуєте руйнування державності на користь купки лицемірів та злодіїв?
    якщо це не так, тобто ви не така, то чого виправдовуєтесь весь час, через "де я таке казала, де я така ... де я там той перентой?". Ви (собирательно) як Петро - закликав на мирну акцію, а потім такий "... нас використовували, дискредитували ...".
    Тоб-то він борець-молодець так?, він ні у чому не винний, вважаєте що він дурний, тому не передбачав такої вистави? так він-же не дурний, але по вашому П дурний получається

от Ви особисто засуджуєте те що сталось з ОП?
    що б Ви зробили на місці Зе?
    Востаннє редагував KpoT: 22.03.2021 о 14:51

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... амнистию всем октевистам .. и героев Украины всем ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

... амнистию всем октевистам .. и героев Украины всем ...
    ..посмертно....
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Таке не пропускають, бо це несправедливий суд, це ж виклик. Виклик прийняли і показали, що буде.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Та пох какой рынок в том контексте... развитый или нет на пост совке.... Его нельзя было терять не подготовив замены... А если еще поднять вопрос внутренего рынка? Его зачем рушить? Вся химия в гамазинах из рашки... Хотя на этикетке охфис киев, а сейчас в схему польшу еще взяли.... А удобрения? Все из рашки..... И это зная про наши хим мощности.... Украинского почти нет...
    Нипинил. Так потеряли или нет, раз такое?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

#НИПИНЯЛИДАЛАДНО))))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 239

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Да.
    Это, благодаря поддержанным Вами, в том числе, совершенно не продуманным действиям власти случилось.
    Причем, власти, пришедшей незаконно, опять же, благодаря Вам, в том числе.
    Опять! Восьмой год одни и те же ольгинские методички!
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    какое вы нахер суспильство? таке, восмипроцентрный ылитный шмурдяк
    Главное - не стать 73%-м отстойным зелёным дерьмом, как ваше быдло-стадо.
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    как живется год без безвиза?
    Ссылка на ОФИЦИАЛЬНЫЙ документ об отмене безвиза для Украины будет, мудозвон? Или как всегда?
    что скажите - ЕС не будет делиться вакцинами. пока не вакцинируется полностью - это по европейски?
    Трындец! А они ОБЯЗАНЫ отдать нам СВОИ вакцины, не смотря на то, что клоун вместе со всем своим "кварталом" палец о палец не ударили, чтобы их получить?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    а що Зеленський?

це що получається? якщо по вашому Зе маленьке чмо, то такі як ви виправдовуєте руйнування державності на користь купки лицемірів та злодіїв?
    якщо це не так, тобто ви не така, то чого виправдовуєтесь весь час, через "де я таке казала, де я така ... де я там той перентой?". Ви (собирательно) як Петро - закликав на мирну акцію, а потім такий "... нас використовували, дискредитували ...".
    Тоб-то він борець-молодець так?, він не у чому не винний, вважаєте що він дурний, тому не передбачав такої вистави? так він-же не дурний, але по вашому П дурний получається

На місці Зе повинна бути адекватна реакція на несправедливе рішення суду, а сидіти тихесенько, що як би нічого не трапилося не вийшло. Це вже не перший протест по цій справі і не останній, або реагуєш адекватно, або прийдеться довго і нудно розплутувати непросту справу.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    а що Зеленський?

Тоб-то він борець-молодець так?, він ні у чому не винний, вважаєте що він дурний, тому не передбачав такої вистави? так він-же не дурний, але по вашому П дурний получається

Ще плюс один.
    Покажіть де я виправдовувала руйнування держави на користь якоїсь купки.
    Я ніякий не образ. Покажіть де Порошенко закликав на позавчорашню акцію.

Це ви дурний, бо городити якусь фігню.
    Ну, як завжди..
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 759

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Радикальную часть ничего не пугает. Потому что радикальные. Это - первое.

И кого сейчас сажает власть и за что - можно поподробнее?

ЗЫ Что бы два раза не вставать - кейс Стерненка - всю его фейковость уже миллион рас тут раскладывали - сразу мимо ))
    "Радикальные" тоже боятся ответственности за свои деяния. Вспоминаем дело Шеремета....Кого обвиняют в причастности к убийству Шеремета? Участников АТО и волонтеров.
    Востаннє редагував Душ: 22.03.2021 о 15:10
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    На місці Зе повинна бути адекватна реакція на несправедливе рішення суду, а сидіти тихесенько, що як би нічого не трапилося не вийшло. Це вже не перший протест по цій справі і не останній, або реагуєш адекватно, або прийдеться довго і нудно розплутувати непросту справу.
    по перше - Президент не може впливати на рішення судів. Чи вважаєш, що маленьке, зелененьке чмо може й таке? )) може треба було під судом мітингувати, чи хоча б перед ВР? ) ... а от якщо Зе вплине на судову владу, так тоді ж політичні гвалтівники, скажуть що він, та щей й як гарант не дотримується КУ, закони не поважає ... і знову акцію мирну організують якісь порошенки чи ще бо зна хто )))

по друге - якщо якийсь Президент у чомусь не правий перед своїм народом, то чому атакують таким диким методом державність? це що, хата його той ОП?

Дописів
    6 031

Типово

Шо, неблагодарная биомасса взбунтовалась?

Дописів
    22 012

Типово

Ще плюс один.
    Покажіть де я виправдовувала руйнування держави на користь якоїсь купки.
    Я ніякий не образ. Покажіть де Порошенко закликав на позавчорашню акцію.

Це ви дурний, бо городити якусь фігню.
    Ну, як завжди..
    )))))
    так ви виправдовуєте ото усе, тому що Зе по вашому маленьке чмо, чи не виправдовуєте? кажіть чітко і ясно

до речі, а що Порошенко каже з приводу цих подій? )

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    В "Голосе" считают нецелесообразным проводить внеочередное заседание Рады из-за событий у ОП
    Судя по несколько эмоциональному посту Александры Устиновой о внеочередном заседании ВР, фракция Голос не хочет оплачивать материальный ущерб, нанесённый при непосредственном участии нардепа от Голоса Юрчишина, предпочитая переложить это на плечи налогоплательщиков.
    (с)
    В наказание за участие во вчерашнем погроме Офиса Президента, решением фракции Голос народному депутату Юрчишину на неделю запретили жрать сопли в сессионном зале.
    (с)
    кто еще не стебся с Голоса - налетай))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від jaza Переглянути допис
    Шо, неблагодарная биомасса взбунтовалась?
    Ылитка забродила))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    вы еще к ПЕС посоветуйте прислушаться
    ..почему нет? А, это же не видосики ))

ЗЫ Вам же суть не важна ))
    Востаннє редагував Vozar: 22.03.2021 о 15:30
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Сторінка 1214 з 2532 ПершаПерша ... 214714111411641204120512061207120812091210121112121213121412151216121712181219122012211222122312241264131417142214 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті