| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шурік, я ж казала, що ви критику називаєте обсиранням, то це ваша асоціація з процесом дефікації. Тільки ваша.
Народ робить свої висновки і приймає рішення, уви, не на користь собі. Але ж нести відповідальність за свій вибір і визнавати, що це їх результат, не хоче. А хоче звинуватити когось. Це не я дурак, це все вони....
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
... та какая критика... или побитые окна и обрисованные стены то были критика....
ЗЫ очень глупо думать, что вы там контролируете какие то уголовников и маргиналов.... это они творят что хотят... а вы должны их покрывать.... что вы тут и пытаетесь делать... пока это выглядит смешно...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Де ви його бачили?
Я тільки констатую факт.
Коли я кримчанам казала у 13 році, що Крим перетвориться на військову базу, ЮБК заберуть товсті росіянє, а всі інші підуть нах без води.., вони тут сперечалися.
Коли я казала, що шмаркля не професіонал і не може керувати країною і при ньому все піде в дупу, тут волали, що він не з системи, тому її зламає і приведе нових людей, які будуть профі.
Але і в першому, і в другому випадку, я права.
А головне, що ні кримчанє, ні наші зелені ніколи не визнають, що у всьому винуватці вони самі і це їх рахунок за їх вибір. Вони завжди знайдуть винних.
от й я ж кажу, ніяким боком.... але відмазувати тобі їх тут це не мішає.... щоб ти там собі не думала, але це вони тобою керують, а не ти ними.... як і іншими дєфочками комсомолками з цього ресурсу, та й не лише з цього.... не зважаючи на те що в деяких тих дєфочок є навідь научні степені....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Да.
Это, благодаря поддержанным Вами, в том числе, совершенно не продуманным действиям власти случилось.
Причем, власти, пришедшей незаконно, опять же, благодаря Вам, в том числе.
... а вопрос то был всего лишь в желании ваших кумиров понастроить дачек на местах, отданных в аренду российскому флоту ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks