| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
просто на этом месте можно заипенить ахерительный торговоофисножилищный комплекс.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Бррррр...Возглавляет ОДА свой человек - Резниченко ( член Пропозиции).Два товарища (Горсовет-ОДА) кивают друг на друга, а воз (парк) и ныне там. Ищут причины чтобы снять ответственность за состояние парка, а надо искать возможность чтобы сделать парк хотя бы нормальным. Зачем жителям города этот цирк? Им парк нужен...
Востаннє редагував Душ: 09.03.2021 о 12:00
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Историческая память, 40 лет бесследно не проходят.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Як вважаєш, для обрізаних, важливіше члєнство в партії (котрі вони створюють під кожні вибори, для лохторату) чи члєнство в іудосекті, які вони створюють для своїх?
Так ось, наприклад тут, Резніченко - склад керівництва (правда нещодавно його замаскували, аби лохторат не панікував - видаливши з публічного списку, але його фонд - в складі організації) А от ознак Корбєна, я там не знайшов...
чомусь?
Востаннє редагував Mr.Personality: 09.03.2021 о 12:01
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Кто-то 3,14здит в горсовете....
Но єто не удивительно.
Кадастровий номер земельної ділянки 1210100000:06:085:0199
Цільове призначення - 07.01 Для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення
Категорія земель - Землі природно-заповідного та іншого природоохоронного призначення
Вид використання - фактичне розміщення парку
Форма власності - комунальна
Площа земельної ділянки - 11.8133
Місце розташування Дніпропетровська область, Дніпро, К.Маркса, 95
Відомості про суб'єктів права власності на земельну ділянку
* інформація про власника (землекористувачів) є довідковою, актуальна
інформація міститься у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно
Найменування юридичної особи - Територіальна громада м.Дніпра в особі Дніпровської міської ради
Код ЄДРПОУ юридичної особи 26510514
Дата державної реєстрації права (вдержавному реєстрі прав) 20.07.2020
Номер запису про право (вдержавному реєстрі прав) 37461872
Орган, що здійснив державнуреєстрацію права (в державномуреєстрі прав) Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради
Відомості про суб'єкта речового права на земельну ділянку
Вид речового права - право постійного користування земельною ділянкою
Найменування юридичної особи - КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПАРК ЛАЗАРЯ ГЛОБИ" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ юридичної особи - 02131858
Дата державної реєстрації права (в державному реєстрі прав) - 20.07.2020
Это не ссылки, а выделением цветом))
Это информация из выписки - "Інформація Державного земельного кадастру про право власності та речові права на земельну ділянку"
странно... у меня все ссылки открылись.
Окси, я в последнее время пю только водичку. эксперимент такой. ужасный...
Смит, мы в теме про Филатова. как я могу описать, сколько и как женщин я поздравил, без приданья оборотов?
Ну про Филатова так про Борю...смотрю никто не упомянул про тюльпанчики на почти полтора ляма с городского бюджета на бесплатную раздачу женщинам вчера...кто-то сегодня в автосалоне наверное уже новую машину выбирает...
тапздц....
я теперь много в чем перестал разбираться, без 100 гр.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks